• BORNERBROEK-UIT | Achilles 1/2 speelde zaterdag de eerste wedstrijd na de zomerstop. Hoewel Achilles nog aardig begon en na een mooie aanval op voorsprong kwam, eindigde het duel in een ruime nederlaag: 4-1.

Met meerdere nieuwe spelers in de basis trapte Achilles de voorbereiding af. Spits Max Kruithof scoorde al binnen 5 minuten de 0-1. Daarna werd Bornerbroek steeds gevaarlijker. Eerst met een schot op de paal en later ook met de 1-1. In de tweede helft stond er zowat een nieuwe ploeg binnen de lijnen met spelers die nog niet of nauwelijks getraind hebben. Het resulteerde in meerdere tegengoals: 4-1. Alsof dat nog niet genoeg was, raakte Jesper Beumer in de slotseconden zwaar geblesseerd aan zijn enkel. De scheidsrechter floot na dat moment meteen voor het einde.