• Op 13 juni 2024 is het exact 100 jaar geleden dat CVV Achilles uit Enschede werd opgericht. Deze bijzondere mijlpaal willen we dit jaar graag vieren met al onze leden, oud-leden, supporters en sponsoren. De jubileumcommissie is al enige tijd bezig om een mooi programma op te stellen. De agenda ziet er als volgt uit:

  Bekijk hieronder al onze laatste updates per dag. Vergeet je vooral niet aan te melden voor de receptie en het sportcafé op donderdag 13 juni en voor de reünie op vrijdag 14 juni. Én doe vooral ook mee met de LOTERIJ 1924!

 • LOTERIJ 1924

  1924 is hét jaar dat CVV Achilles officieel werd ingeschreven als christelijke voetbalvereniging. En daarom heet onze jubileumloterij LOTERIJ 1924. Met deze loterij kunnen we een deel van onze jubileumactiviteiten bekostigen én kan jij als deelnemer supermooie prijzen winnen!

  Zomaar een greep uit de prijzen: een gesigneerd wedstrijdshirt van FC Twente, een dinercheque van € 100,00, een brouwerijtour bij Grolsch, een gratis APK bij voormalig hoofdsponsor Broeksema Autoservice én een volledig verzorgde pubquiz op locatie gepresenteerd door niemand minder dan Thijs Bos. Hieronder de prijzen op een rij:

  Wil jij ons steunen in ons jubileumjaar én tegelijkertijd kans maken deze prijzen?

  Doe dan mee met LOTERIJ 1924! Meedoen kan al vanaf slechts 3 euro!

  De loten worden verkocht in de kantine (vraag het barpersoneel). Het is mogelijk om aan de bar contant of elektronisch te betalen (via iDEAL of Creditcard). Je ontvangt dan direct je gekochte loten!

  Wil je meteen online je loten kopen? Klik dan hier.

  Je ontvangt de loten dan op een later moment van de organisatie.

 • DONDERDAG 13 JUNI

  Op de dag dat Achilles exact 100 jaar geleden is opgericht nodigen we al onze leden en sponsors uit voor een officiële receptie, met aansluitend een exclusief sportcafé. Dit sportcafé wordt gepresenteerd door Eddy van der Ley, bekend als schrijver, journalist en theatermaker. "Het wordt een onvergetelijke avond", belooft Eddy ons. Bij de presentator schuiven deze avond niemand minder dan Wim Kieft en Jan van Staa aan.

  Het eerste deel van de avond (receptie vanaf 19.30 uur) heeft een wat formeler karakter met enkele toespraken. Daarna start het sportcafé (eindtijd ongeveer 22.30 uur).

  Ben jij er op deze historische dag bij? We hebben plek voor een maximaal aantal gasten. Wil je er dus bij zijn, meld je dan snel hieronder aan.

  Let op: deze avond is alleen toegankelijk voor Achillesleden, sponsors én genodigden.
 • JA, IK BEN ERBIJ OP 13 JUNI

 • VRIJDAG 14 JUNI

  Een avond vol nostalgie en herinnering! Vrijdag 14 juni is het tijd voor een reünie voor leden en oud-leden van Achilles. Én voor de liefhebbers gecombineerd met een potje voetbal. Denk aan 7x7-voetbal op een half veld, maar ook aan Walking Football. Benader je Achillesvrienden (van weleer), stel een team samen, bedenk een pakkende teamnaam en meld je aan via onderstaand formulier!

  Je kunt je ook als individu aanmelden, dan deelt de organisatie je in bij een team. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen bekijken we hoe we het voetballende gedeelte deze vrijdagavond vorm gaan geven. Zodat je leuke wedstrijden speelt op je eigen niveau.

  Deze avond is dé gelegenheid om oude vrienden te ontmoeten, verhalen te delen en de speciale band te vieren die Achilles door de jaren heen heeft gevormd.

  Voorafgaand aan deze avond organiseren we een maaltijd voor (oud-)leden van 65 jaar of ouder. Hiervoor kan men zich aanmelden via Berenda of Michel via secretais@cvvvachilles.nlDit is kosteloos. Inloop vanaf 15.30 uur. Eten is om 17.30 uur.
   
  De reünie en het toernooi starten om 19.00 uur. Het wedstrijdprogramma wordt later bekendgemaakt.
 • JA, IK BEN BIJ DE REÜNIE OP VRIJDAG 14 JUNI

 • ZATERDAG 15 JUNI

  Op de zaterdag sluiten we het jubileumweekend af met een 7x7-toernooi voor onze jeugd! Met de senioren gaan we het bos in voor een middagje klootschieten! Daarna sluiten we de week af met een gezellige barbecue voor jong en oud! Aanmelden voor het klootschieten en voor de barbecue kan later op deze site.

  We kijken ernaar uit om samen met jou de geschiedenis van Achilles te vieren en te toasten op wat nog komen gaat. Laten we deze mijlpaal in stijl markeren en samen herinneringen creëren die de komende 100 jaar zullen overbruggen!

  Hopelijk zien we ook jou in juni tijdens ons eeuwfeest.

  Op naar de 100!

  Met vriendelijke groet,
  De jubileumcommissie