• REÜNIE ACHILLES 100 JAAR

  Op 13 juni 2024 is het exact 100 jaar geleden dat CVV Achilles uit Enschede werd opgericht. Deze bijzondere mijlpaal willen we dit jaar graag vieren met al onze leden, oud-leden, supporters en sponsoren. De jubileumcommissie is al enige tijd bezig om een mooi programma op te stellen. De agenda van de jubileumviering is als volgt:

  Woensdag 12 juni 2024
  Jeugdtoernooi
  We trappen de festiviteiten af met een 7x7 toernooi voor de jeugd. Een avond vol plezier, competitie en de belofte van een stralende toekomst voor Achilles.

  Donderdag 13 juni 2024
  Receptie
  Op de dag dat Achilles exact 100 jaar bestaat nodigen we alle leden, oud-leden, sponsors en betrokkenen uit voor een officiële receptie. Een moment om terug te kijken op 100 jaar geschiedenis, herinneringen op te halen en te proosten op de toekomst.

  Vrijdag 14 juni 2024
  Potje voetbal met je (oude) Achillesvrienden + Reünie
  Een avond vol nostalgie en herinnering! Een reünie voor leden en oud-leden én voor de liefhebbers gecombineerd met een potje voetbal. Denk aan 7x7-voetbal op een half veld, maar ook aan Walking Football. Benader je Achillesvrienden (van weleer), stel een team samen, bedenk een pakkende teamnaam en meld je aan via onderstaand formulier! Je kunt je ook als individu aanmelden, dan deelt de organisatie je in bij een team. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen bekijken we hoe we het voetballende gedeelte vorm gaan geven, zodat je leuke wedstrijden speelt op je eigen niveau. Deze avond is dé gelegenheid om oude vrienden te ontmoeten, verhalen te delen en de speciale band te vieren die Achilles door de jaren heen heeft gevormd.

  Zaterdag 15 juni 2024
  Een verrassing in het verschiet...
  Houd deze dag vrij, want het programma voor zaterdag 15 juni 2024 wordt op een later moment onthuld.

  We kijken ernaar uit om samen met jou de geschiedenis van Achilles te vieren en te toasten op wat nog komen gaat. Laten we deze mijlpaal in stijl markeren en samen herinneringen creëren die de komende 100 jaar zullen overbruggen!

  We verwelkomen je graag tijdens ons eeuwfeest!

  Met vriendelijke groet,
  De jubileumcommissie

 • JA, IK BEN BIJ DE REÜNIE OP VRIJDAG 14 JUNI