• Vorige week zaterdag was de eerste SVA Pubquiz van dit seizoen, onder leiding van Thijs Tekkelenburg en Thijs Bos. We kunnen weer terugkijken op een geslaagde editie! Thijs Bos blikt nog eens terug.

    'Pubquizavond bij de plaatselijke CVV'

    De eerste SVA-activiteit van het seizoen was de immer plezante pubquiz. Ondanks verzoeken van de organisatie om de teams vroeg aan te melden kregen we toch weer op het snippertje genoeg aanmeldingen binnen. Gelukkig maar, want ondanks de huidige cancelcultuur, willen we zo’n gezellige avond natuurlijk niet cancelen. En gezellig werd het. De Dames en Heren van de keuken hadden goed hun best gedaan en een lekker sateetje op het menu gezet. Het deelnemersveld bestond wederom uit een zeer fraai gemêleerd gezelschap. Na wat kleine technische problemen kon de pubquiz uiteindelijk iets later dan gepland beginnen, en verliep de avond vrij soepel. Uiteraard komt dit door het inmiddels doorgewinterde organisatie duo T&T. Uiteindelijk werd de quiz gewonnen door een team, voornamelijk opgemaakt door zeer knappe en intelligente voetballers van ons 2e elftal. Hoe ze aan de naam komen is een mooie vraag voor de volgende pubquiz, mits die op tijd komt.

    Namens de SVA wil ik iedereen bedanken voor het mede mogelijk maken van deze mooie activiteit en hoop ik u natuurlijk de volgende keer weer te mogen begroeten. We hopen dat er dan wel genoeg bokbier is 😉