• JO13-1 krijgt loon naar werken!

  2 jun 2019 Timo Oving
 • PRIJS | Samenwerkingsteam Achilles / EMOS JO13-1 heeft afgelopen zaterdag de eerste prijs gepakt op het JO13-toernooi van Sportclub Overdinkel. Het elftal van trainer Wouter Reinders was in de finale met 1-0 te sterk voor KOSC.

  De voorbereidingen waren optimaal. De begeleiding had in Overdinkel voor bananen en appels gezorgd. Tevens zorgde leidster Marielle Rudde dat iedereen goed werd ingesmeerd, gezien de felle zon deze middag op sportpark 't Wilpelo.

  Maatje te groot
  Achilles / EMOS begon het toernooi tegen Sparta. Al snel werd duidelijk dat onze jongens en meisje een maatje te groot waren. Door goals van Seth en Tygo werd er met 2-0 gewonnen. Ook in de andere twee poulewedstrijden was Achilles / EMOS de baas op het veld. Overdinkel werd met 5-0 verslagen (goals Tygo, Seth, Luuk en Cem 2x) en tegen AJC'96 won Achilles / EMOS met 2-0 (goals Cem en Tygo).

  In de finale trad Achilles / EMOS aan tegen KOSC. Hoewel JO13-1 slechts met 1-0 won (goal Tygo), was de ploeg van trainer Wouter Reinders ook in de eindstrijd de beter voetballende ploeg.

  Succesvol seizoen
  Conclusie van de middag: Achilles / EMOS JO13-1 kreeg alsnog loon naar werken, na een succesvol samenwerkingsseizoen. Na een tweede plaats in de tweede klasse en een teleurstellende elfde plaats in de eerste klasse (maar wel met telkens goed voetbal), vielen in Overdinkel de puzzelstukjes in elkaar.

  Laatste optreden
  Voor Twan Faken, Seth Baan en Tygo Boers was het hun laatste optreden in het Achillesshirt. Twan gaat komend seizoen bij EMOS voetballen, Seth en Tygo maken de overstap naar BSC Unisson. Veel succes alle drie bij jullie nieuwe club!

  Staf
  Ter afsluiting nog een compliment aan de staf. Trainer Wouter en leidster Marielle hebben een topseizoen gedraaid! Daarom sluiten we ook af met onderstaande foto, de stille krachten achter het succes.