• ACHILLES 1 | Het eerste elftal van Achilles heeft zaterdag op eigen veld met ruime cijfers verloren van PW. De nummer twee van de vierde klasse F kwam zowel voor als na rust drie keer tot scoren: 0-6.

Achilles 1 had al vroeg op voorsprong kunnen komen, maar Joost Altena miste een strafschop: hij schoot de bal naast. In het vervolg nam PW de leiding en liepen de bezoekers nog voor de pauze uit naar 0-3. In de rust kwam er met Mark Altena en Michiel Nijhuis voor Kjell Lansink en Tijmen Beumer vers bloed in het veld, maar ook zij konden de forse nederlaag niet voorkomen. Vlak voor tijd hoopte Thijs Bos als invaller voor Rogier Beumer nog iets te kunnen bewerkstelligen, maar het was enkel PW dat nog tot scoren kwam.

Volgende week gaat Achilles 1 op bezoek bij ATC'65. Die wedstrijd begint om 15.15 uur en is de laatste competitiewedstrijd van 2018. Een week later, op zaterdag 15 december, staat er voor Achilles 1 nog een wedstrijd in De Tukker Cup op het programma. Tegenstander op eigen veld is om 17.00 uur vijfdeklasser Diepenheim.

Dit bericht bekijken op Instagram

@joostaltena mist strafschop. Daarna scoort PW zes keer: 0-6. #achilles1 #zat4F

Een bericht gedeeld door CVV Achilles Enschede (@cvvachilles) op 1 Dec 2018 om 8:47 (PST)