• Joost Altena, Tijmen Beumer en Frank Hobbelink maken volgend seizoen geen onderdeel meer uit van de selectie van Achilles 1. Alle drie hebben onlangs hun afscheid aangekondigd. Eerder dit seizoen maakte hoofdtrainer Benjamin Can al zijn afscheid bekend.
   
  Benjamin Can haalde de afgelopen 2 seizoenen het maximale uit zijn ploeg. Vorig seizoen verraste hij met Achilles 1 door na een moeizame start uiteindelijk toch nog als zesde te eindigen in de vierde klasse G. Ook afgelopen seizoen presteerde Achilles 1 boven verwachting goed. Met uiteindelijk de zevende plaats als eindklassering. Helaas bleek dat niet voldoende om handhaving veilig te stellen. Desondanks kunnen Benjamin en Achilles 1 terugkijken op een mooie tijd.
   
  Joost Altena maakte in 2014 de vroegtijdige overstap vanuit de A1. Als snel groeide Joost uit tot één van de vertrouwde gezichten in de selectie. De centrale verdediger was onder andere bekend als aanvoerder en als strafschoppenspecialist. Ook dit seizoen vond Joost meerdere keren het net vanaf de stip. Joost speelde in totaal 188 officiële wedstrijden voor Achilles 1.
   
  Tijmen Beumer debuteerde in 2016 bij Achilles 1. Ook hij kwam over vanuit de A-jeugd van Achilles. Tijmen speelde de afgelopen seizoenen vooral op het middenveld. Meerdere wedstrijden speelde hij samen met zijn grote broer, Rogier. Tijmen speelde in totaal 162 officiële wedstrijden voor Achilles 1.
   
  Frank Hobbelink maakte in 2013 zijn debuut in het eerste, toen nog als jeugdkeeper. In 2017 kwam Frank definitief bij Achilles 1, na eerst een aantal jaar in het tweede te hebben gekeept. Frank was de afgelopen jaren een trouwe tweede keeper voor Achilles 1, achter Bart Reinds, Michiel Wietsma en Ruben Reinds. Een moeilijke rol, maar Frank hield hoop dat hij af en toe toch zijn wedstrijden mocht keepen. En dat gebeurde. Uiteindelijk keepte Frank 48 officiële wedstrijden voor het eerste.
   
  Benjamin, Joost, Tijmen en Frank: bedankt voor jullie inzet voor Achilles 1 en succes in de toekomst!