•  

  TERUGBLIK | Achilles 1 is zaterdag op bezoek bij koploper Oranje Nassau in Almelo tegen een teleurstellende nederlaag aangelopen. Bij rust stond de ploeg van trainer Ben Jansen nog 'slechts' met 3-0 achter, maar na de thee ging het hard en haalde ON de dubbele cijfers: 10-0.

  Achilles 1 begon in Almelo met de volgende elf spelers: Ruben Reinds, Daan Tekkelenburg, Joost Altena, Rogier Beumer, Tom van den Engel, Reint Ramaker, Tijmen Beumer, Ferdi Bos, Thijs Tekkelenburg, Hugo Witvoet, Frank ter Horst.

  Vier goals in zeven minuten
  Aan de inzet lag het niet, want die was er wel bij de rood-gelen. Door persoonlijke fouten in de tweede helft konden de Almeloërs echter veel te gemakkelijk uitlopen en daar had Achilles geen antwoord op. In de rust werd Tijmen Beumer vervangen voor Rudolf Oostindie. Maar ook Rudolf kon het verschil niet maken. ON ging daarentegen door met scoren, de lijstaanvoerder vond na de pauze in slechts zeven minuten tijd maar liefst vier keer het net.

  Afgekeurd doelpunt
  Bij een stand van 9-0 leek invaller Daan Kruit ('55, voor Tom van den Engel) nog wel iets terug te doen, maar de scheidsrechter keurde zijn doelpunt af wegens een zogenaamde overtreding. Helaas geen doelpunt voor Achilles dus, ON maakte in de slotfase doelpunt tien en daar bleef het bij.

  Zure middag
  Al met al een zure middag, aangezien concurrent Drienerlo wel drie punten pakte en de achterstand op de studentenploeg dus al 7 punten is. De achterstand op RKSV is nog altijd 5 punten.

  Mariënberg-thuis
  Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. Achilles 1 speelt dan om 14.30 uur thuis tegen nummer vier Mariënberg. Graag tot dan!