• Achilles 1 wint wél de derde helft

  6 okt 2019 Timo Oving
 • RIGTERSBLEEK-UIT | Achilles 1 speelde zaterdag de uitwedstrijd bij het nieuwe team van Rigtersbleek. Helaas trakteerde de thuisploeg ons vlaggenschip op de eerste competitienederlaag: 4-2. Desondanks was het nog lang gezellig...

  Gezamenlijk op de fiets reisde de selectie door het bos vanaf ons sportpark naar de wijk Twekkelerveld. Achilles trad op het complex van 'De Bleek' aan met de volgende elf namen: Michiel Wietsma, Tom van den Engel, Joost Altena, Rick Radomile, Kjell Lansink, Tijmen Beumer, Bart Reinds, Job ter Horst, Luuk Oude Groote Beverborg, Rogier Beumer en Rudolf Oostindie.

  Al na een paar minuten lag de bal in het netje. Rigtersbleek scoorde vanuit een hoekschop. In een mum van tijd trok Job ter Horst de stand gelijk, waardoor de teams met 1-1 gingen rusten. Na de pauze liep Rigtersbleek vrij eenvoudig uit. Eerst werd uit een vrije trap de 2-1 binnengeschoten en al snel werd het ook 3-1 en 4-1. De 4-2 van invaller Youri Verveld in de slotminuut was enkel nog voor de statistieken.

  Ondanks het verlies, bleef Achilles nog lang 'plakken' in de kantine van Rigtersbleek. De derde helft werd wél gewonnen. Het leverde een leuke groepsfoto op (foto boven). Volgende week ook maar weer op het veld presteren. Thuis tegen Sportlust Glanerbrug!

  wedstrijdfoto's Carina Lansink-Vrugteveen