•  

   

  Afgelopen zaterdag verzamelden we ons om 11.00 bij Achilles om vervolgens om 12.00 te spelen tegen de Tukkers. Deze keer wilden we graag de 3 punten in Enschede houden.

   

   

  De opstelling was als volgt:
  Keeper: Britt
  Verdediging: Manon R, Alene, Sanne en Maaike            
  Middenveld: Elsa, Manon W, Estelle en Celine
  Aanval: Noah en Bente

  Wissels: Nienke en Femke     

   


                                                               

  Het is 12.00 en de scheids fluit voor het begin van de eerste helft. We beginnen prima met een hoge druk op hun verdediging dat zorgt voor veel balbezit aan het begin van de wedstrijd. We creëren een aantal kansen maar helaas nog geen doelpunten. De tegenstander is ook gevaarlijk en krijgt een aantal kansen uit counters. In de 23 minuut gaat het mis de tegenstander komt met een counter en scoort 0-1. We proberen ons te herpakken, maar het wordt ongeveer 5min daarna 0-2 voor de Tukkers. Het wordt jammer genoeg ook nog 0-3 voor de rust. In de rust hebben we het er met elkaar over een aantal dingen die anders moeten gehad. We gaan dus met vol hoop de 2e helft in. We beginnen niet heel sterk en geven een aantal kansen weg die de tegenstander gelukkig niet weet te benutten. In ongeveer de 60e minuut hebben wij balbezit in de 16 van de tegenstander en wordt de bal teruggelegd op Sanne die in één keer uithaalt en via de binnenkant van de paal de 1-3 maakt. We geloven er nog in, maar we spelen niet heel goed en met kansen over en weer is het nog een spannende wedstrijd. In ongeveer de 80e minuut geeft de tegenstander de bal en geeft een pass naar voor die langs Britt gaat en Alene rent door en probeert met een sliding de bal nog uit de goal te halen maar de tegenstander tikt net iets eerder de bal binnen voor 1-4. Op dat moment is de wedstrijd zo goed als over we proberen er nog wat van te maken maar het lukt niet. De scheids fluit voor het einde van de wedstrijd en de eindstand is 1-4 voor de Tukkers.

  Achilles/Emos mo 19 verliest van de Tukkers 1

   

  We zijn vooral teleurgesteld dat we niet goed hebben gespeeld en dat we weer de 3 punten hebben laten liggen hopelijk kunnen we volgende week de draad weer oppakken.