•  

  Afgelopen woensdag (28 mei) speelden we uit tegen koploper Tubantia, in Hengelo.

  Opstelling vlnr:

  Keeper: Britt

  Achterhoede: Manon R, Alene, Judith, Femke

  Middenveld: Maaike tH, Manon W, Estelle, Celine

  Voorhoede: Maayke B(VR1 Achilles), Amber(VR1 Achilles)

  Bank: Mirjam(VR1 Achilles)

  We weten vooraf dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden aangezien Tubantia met vier punten meer bovenaan staat. Toch gaan we er vol voor omdat het een van onze laatste wedstrijden als samengesteld meidenteam is.

  We beginnen de wedstrijd goed. Tubantia heeft veel kansen maar we houden ons sterk achterin waardoor het 0-0 blijft. Tubantia heeft de overhand maar Estelle weet hier halverwege de eerste helft een kanteling in te maken. Ze passeert het hele middenveld van de tegenstander en schiet de bal vanaf de zestien in de kruising. 0-1.

  Tubantia is erg onrustig en mopperig op elkaar na het eerste tegendoelpunt waardoor wij makkelijker kunnen spelen. We doen ons best om sterk te blijven  verdedigen maar helaas valt de 1-1 in de 38e minuut. Vrij snel hierna volgt een vrije trap voor Tubantia waaruit zij scoren waardoor we de rust in gaan met een 2-1 achterstand.

   

   

   

  Na de rust verloopt de wedstrijd rommelig. Estelle en Alene moeten het veld wegens een blessure verlaten. Daarom moeten we de laatste 15 minuten met 10 meiden voetballen. Wél verdedigen we de tweede helft weer erg goed en vallen er geen doelpunten. We gaan het veld af met 2-1 verlies tegen de koploper.

  Dames van VR1 Achilles: bedankt voor het meedoen!!

   

  De eerstvolgende en tevens laatste wedstrijd is donderdag 6 juni VS Jong FC Twente. 19:00 - Emos complex.