• Achilles JO13-1 begint het jaar goed met winst op Vitesse en gezellig teamuitje

  • Achilles JO13-1 is het jaar goed begonnen. Afgelopen zaterdag won de ploeg met 5-3 van Vitesse en 's avonds stond er een teamuitje gepland. Aanvoerder Maddox blikt hieronder nog eens terug op de geslaagde zaterdag.

    We begonnen dit jaar gelijk met een wedstrijd tegen Vitesse. En wat een goed team was dat! Ze kwamen bijna niet in duel, omdat ze zich heel snel verplaatsten, afkapten en veel druk zetten. Vitesse was in de eerste helft daarom echt het betere team. Daardoor gingen we met 0-2 rusten. In de tweede helft kwamen we meer aan voetballen toe en vonden we elkaar meer. We bogen de stand knap om naar 5-3. Het was echt een goede en mooie wedstrijd voor ons met veel weerstand. Daar leren en groeien wij van als team.

    Begin dit jaar is er een verandering in het team gekomen. We hebben er 5 spelers van JO13-2 bij gekregen en daarom is er zaterdag een teamuitje geregeld, om het jaar goed als team te beginnen. We begonnen bij Starworld om te klimmen en daarna 2 heats lasergamen. Onze trainer was het meest fanatiek tijdens het lasergamen. Hij wilde echt niet verliezen! Ik denk dat hij het anders de rest van het seizoen moest aanhoren, maar hij zat in het winnende team. Daarna gingen we met zijn allen naar de wok. Het was een leuk teamuitje!

    Aankomende zaterdag spelen we een oefenwedstrijd bij Berghem Sport JO13-1. Dit team speelt na de winterstop, net als wij, in divisie 1.

    foto's Jasper Blaauw