• Vrijdag 1 november: ALV 2019

  28 okt 2019 Timo Oving
 • ALV 2019 | Komende vrijdag 1 november vindt bij CVV Achilles de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Als bestuur willen we deze vergadering een feestelijk karakter geven. Tijdens de vergadering zullen we samen terugkijken op het afgelopen jaar en toelichten wat de plannen zijn voor komend jaar.

  Alle leden hebben via de mail een uitnodiging ontvangen op het bij ons bekende mail-adres. Als je de uitnodiging niet ontvangen hebt, stuur dan even een bericht naar de secretaris (secretaris@cvvachilles.nl).

  Vanzelfsprekend zullen we ook dit jaar een aantal jubilarissen in het zonnetje zetten. We zijn trots op onze leden die zich al jarenlang verbonden voelen met onze vereniging. Het is heel bijzonder als je 70 (!) jaar lid bent van CVV Achilles.

  Voorafgaand aan de ledenvergadering willen we je graag uitnodigen om samen te eten in ons clubgebouw. Om 18:45 uur staat het eten klaar. Als je hier gebruik van wilt maken laat dit dan weten bij onze secretaris (Berenda van der Woude). Je kunt je ook inschrijven op de lijst in de kantine. De kosten voor de maaltijd bedragen 4 euro per persoon.

  Als je vragen hebt, wil je die dan vooraf per mail aan ons stellen? Als je specifieke zaken tijdens de vergadering wilt bespreken mag je dit ook aan ons kenbaar maken. We zullen dan proberen om dit een plek te geven tijdens de avond.

  Wij hebben er zin in om jullie te ontmoeten op 1 november!

  Met vriendelijke groeten,

  Han Deuzeman, Berenda van der Woude, Christine Brinks, Mark Deuzeman, Robert Brink