• Het bestuur van CVV Achilles bestaat in het seizoen 2022/2023 uit Berenda Van der Woude-Haan, Christine Brinks, Robert Brink, Arjen Goudt, Daan Feijer, Liset Scholten en Timo Oving-Weusthuis.

  Op dit moment heeft CVV Achilles geen voorzitter. Robert Brink is op dit moment interim-voorzitter.

  Vragen aan de interim-voorzitter? Mail naar voorzitter@cvvachilles.nl. Voor overige vragen, neem contact op met één van onze bestuursleden.

 • Vacant
  voorzitter
  Word jij onze nieuwe voorzitter? Op dit moment is deze functie nog vacant. Kom samen met onze bestuursleden en andere vrijwilligers vorm geven aan de ambities en de toekomst van onze vereniging. Als vereniging zoeken we een persoon die samen met ons leiding wil geven aan onze vereniging en zowel intern als extern een verbinder is tussen mensen en partijen. Jezelf of iemand aandragen kan door contact op te nemen met Robert Brink.

 • Robert Brink
  vicevoorzitter en voetbalzaken
  Robert Brink is een bekend gezicht op ons complex! Robert regelt veel voor onze club. Robert is ons aanspreekpunt voor voetbalzaken. Ook is hij voorlopig interim-voorzitter. Verder staat Robert regelmatig achter de bar, in het veld als scheidsrechter of als supporter langs de lijn. En dan voetbalt hij ook nog op zaterdag, bij Achilles 3. Vragen over voetbalzaken? Bel of mail Robert!

  T 06-33838746
  vtz@cvvachilles.nl

 • Berenda Van der Woude-Haan
  secretaris en kantinebeheer
  Ook zo'n vertrouwd gezicht! Wie Achilles zegt, zegt Berenda. Al een aantal jaar is Berenda, samen met haar man Michel Haan, zeer actief op ons complex. Zo beheert ze onze kantine en draait ze regelmatig bardiensten. Bij Berenda kan je terecht met al je vragen over ons complex en over onze kantine.

  T 06-46154328
  secretaris@cvvachilles.nl

 • Christine Brinks
  penningmeester
  Christine is onze belangrijke kracht áchter de schermen. Christine beheert onze portemonnee. Al meer dan 15 jaar regelt ze de financiën voor onze club. Mede door de inzet van Christine hebben we geen last van rode cijfertjes. Christine beheert al onze rekeningen en de clubkas.

  penningmeester@cvvachilles.nl

 • Arjen Goudt
  algemene zaken
  Arjen Goudt is één van onze voetballende bestuursleden. Arjen voetbalt op zaterdag bij Achilles 2 en is sinds 2020 ook bestuurslid. Hij houdt zich vooral bezig met het beleid en de structuur van Achilles. Ook is Arjen namens het bestuur contactpersoon voor de sponsorcommissie.

  algemenezaken@cvvachilles.nl

 • Liset Scholten
  (leden)administratie, contributiezaken
  Vragen over het betalen van je contributie? Ben je verhuisd, heb je een nieuw telefoonnummer of mailadres? Mail naar Liset! Zij beheert onder andere Sportlink en zorgt dat onze systemen en de ledenlijst up-to-date blijven. Liset verzorgt ook de administratie bij de sponsorcommissie. Zo stelt ze contracten op en mailt ze facturen.

  M ledenadministratie@cvvachilles.nl
  facturen@cvvachilles.nl

 • Daan Feijer
  veiligheid, onderhoud en verduurzaming
  Daan Feijer is ploeggenoot van Arjen bij Achilles 2 en inmiddels is Daan ook een ploeggenoot van Arjen in het bestuur. Vragen over de veiligheid, over het onderhoud of over de verduurzaming op ons complex? Mail Daan! Daan maakt overzichten van wat waar moet gebeuren en houdt zich bezig met het veiligheidsplan. Ook is hij aanspreekpunt voor het onderhoud van onze kantine.

  complexbeheer@cvvachilles.nl

 • Timo Oving-Weusthuis
  mediateam, pr-zaken
  Heb je vragen over onze website of over onze accounts op Facebook, Instagram en Twitter? Dan moet je bij Timo zijn. Samen met het mediateam zorgt hij dat onze site en onze social media-accounts actueel blijven. Ook filmt Timo bij wedstrijden voor ons YouTube-kanaal CVV Achilles TV. Daarnaast zorgt Timo dat we te zien zijn in de lokale media, door het schrijven en versturen van persberichten.

  T 06-24252415
  pr@cvvachilles.nl