• Heb je vragen voor het bestuur? Neem contact op met één van onze bestuursleden. Het bestuur van Achilles bestaat in het seizoen 2024/2025 uit Berenda Van der Woude-Haan, Christine Brinks, Robert Brink, Daan Feijer, Harold Smit, Eric Hobbelink en Liset Scholten.

  Heb je vragen over een geplande wedstrijd? Of wil je graag in overleg een wedstrijd verplaatsen? Neem dan contact op met ons wedstrijdsecretariaat. Voor het seizoen 2024/2025 zijn dat Tom ter Horst (wedstrijden senioren, mannen en vrouwen) en Kris Kempers (wedstrijden jeugd):

  Wedstrijdzaken senioren
  Tom ter Horst
  06-28822652

  Wedstrijdzaken jeugd
  Kris Kempers
  06-10084847

  Vertrouwenspersoon 
  Heb je vragen over gedragsregels of heb je te maken met grensoverschrijdend gedrag?
  Dan kan je altijd bij onze vertrouwenspersoon terecht, Martin Brouwer via vertrouwenspersoon@cvvachilles.nl.

  Adres
  Horstlindelaan 255
  7522 JG Enschede
  T 053-4314953

  KvK-nummer
  40074133

  Rabobank
  NL08 RABO 0148 7505 75

 • Robert Brink
  vorzitter en voetbalzaken
  Robert Brink is een bekend gezicht op ons complex! Robert regelt veel voor onze club en is na 2 interimperiodes sinds november 2023 officeel voorzitter van onze club. Ook staat Robert regelmatig achter de bar, in het veld als scheidsrechter of als supporter langs de lijn. En dan voetbalt hij ook nog op zaterdag, bij Achilles 4. Vragen over belangrijke clubzaken? Bel of mail Robert!

  T 06-33838746
  voorzitter@cvvachilles.nl

 • Berenda Van der Woude-Haan
  secretaris en kantinebeheer
  Ook zo'n vertrouwd gezicht! Wie Achilles zegt, zegt Berenda. Al een aantal jaar is Berenda zeer actief op ons complex. Zo beheert ze onze kantine en draait ze regelmatig bardiensten. Bij Berenda kan je terecht met al je vragen over ons complex en over onze kantine.

  T 06-46154328
  secretaris@cvvachilles.nl

 • Liset Scholten
  (leden)administratie, contributiezaken
  Vragen over het betalen van je contributie? Of ben je verhuisd, heb je een nieuw telefoonnummer of mailadres? Mail naar Liset! Zij beheert onder andere Sportlink en zorgt dat onze systemen en de ledenlijst up-to-date blijven. Liset verzorgt ook de administratie bij de sponsorcommissie. Zo stelt ze contracten op en mailt ze facturen.

  M ledenadministratie@cvvachilles.nl
  facturen@cvvachilles.nl

 • Christine Brinks
  penningmeester
  Christine is onze belangrijke kracht áchter de schermen. Christine beheert onze portemonnee. Al meer dan 15 jaar regelt ze de financiën voor onze club. Mede door de inzet van Christine hebben we geen last van rode cijfertjes. Christine beheert al onze rekeningen en de clubkas.

  penningmeester@cvvachilles.nl

 • Daan Feijer
  veiligheid, onderhoud en verduurzaming
  Vragen over de veiligheid, over het onderhoud of over de verduurzaming op ons complex? Mail Daan! Daan maakt overzichten van wat waar moet gebeuren en houdt zich bezig met het veiligheidsplan. Ook is hij aanspreekpunt voor het onderhoud van onze kantine. Verder zie je Daan op zaterdag ook op het veld, als voetballer van het tweede.

  complexbeheer@cvvachilles.nl

 • Harold Smit
  voetbaltechnische zaken
  Vragen over voetbaltechnische zaken? Dan moet je bij Harold zijn. Harold weet wat er speelt en staat in contact met onder andere de leiders, trainers en wedstrijdsecretaris.

  vtz@cvvachilles.nl

 • Eric Hobbelink
  algemene en sponsorzaken
  Eric Hobbelink is vanuit het bestuur hét aanspreekpunt voor zaken over sponsoring. Eric heeft veel contact met de sponsorcommissie. Ook houdt Eric zich bezig met algemene zaken binnen het bestuur. Eric is goed met cijfers, dus logisch dat Eric zich ook bezighoudt met de financiën.

  algemenezaken@cvvachillles.nl