• Het bestuur van CVV Achilles bestaat in het seizoen 2023/2024 uit Berenda Van der Woude-Haan, Christine Brinks, Robert Brink, Arjen Goudt, Daan Feijer en Liset Scholten.

  Op dit moment heeft CVV Achilles geen voorzitter. Robert Brink is op dit moment interim-voorzitter.

  Vragen aan de interim-voorzitter? Mail naar voorzitter@cvvachilles.nl. Voor overige vragen, neem contact op met één van onze bestuursleden.

 • Robert Brink
  vicevoorzitter en voetbalzaken
  Robert Brink is een bekend gezicht op ons complex! Robert regelt veel voor onze club. Robert is ons aanspreekpunt voor voetbalzaken. Ook is hij voorlopig interim-voorzitter. Verder staat Robert regelmatig achter de bar, in het veld als scheidsrechter of als supporter langs de lijn. En dan voetbalt hij ook nog op zaterdag, bij Achilles 3. Vragen over voetbalzaken? Bel of mail Robert!

  T 06-33838746
  vtz@cvvachilles.nl

 • Berenda Van der Woude-Haan
  secretaris en kantinebeheer
  Ook zo'n vertrouwd gezicht! Wie Achilles zegt, zegt Berenda. Al een aantal jaar is Berenda, samen met haar man Michel Haan, zeer actief op ons complex. Zo beheert ze onze kantine en draait ze regelmatig bardiensten. Bij Berenda kan je terecht met al je vragen over ons complex en over onze kantine.

  T 06-46154328
  secretaris@cvvachilles.nl

 • Liset Scholten
  (leden)administratie, contributiezaken
  Vragen over het betalen van je contributie? Ben je verhuisd, heb je een nieuw telefoonnummer of mailadres? Mail naar Liset! Zij beheert onder andere Sportlink en zorgt dat onze systemen en de ledenlijst up-to-date blijven. Liset verzorgt ook de administratie bij de sponsorcommissie. Zo stelt ze contracten op en mailt ze facturen.

  M ledenadministratie@cvvachilles.nl
  facturen@cvvachilles.nl

 • Christine Brinks
  penningmeester
  Christine is onze belangrijke kracht áchter de schermen. Christine beheert onze portemonnee. Al meer dan 15 jaar regelt ze de financiën voor onze club. Mede door de inzet van Christine hebben we geen last van rode cijfertjes. Christine beheert al onze rekeningen en de clubkas.

  penningmeester@cvvachilles.nl

 • Arjen Goudt
  algemene zaken
  Arjen Goudt is één van onze voetballende bestuursleden. Arjen voetbalt op zaterdag bij Achilles 2 en is sinds 2020 ook bestuurslid. Hij houdt zich vooral bezig met het beleid en de structuur van Achilles. Ook is Arjen namens het bestuur contactpersoon voor de sponsorcommissie.

  algemenezaken@cvvachilles.nl

 • Daan Feijer
  veiligheid, onderhoud en verduurzaming
  Daan Feijer is ploeggenoot van Arjen bij Achilles 2 en inmiddels is Daan ook een ploeggenoot van Arjen in het bestuur. Vragen over de veiligheid, over het onderhoud of over de verduurzaming op ons complex? Mail Daan! Daan maakt overzichten van wat waar moet gebeuren en houdt zich bezig met het veiligheidsplan. Ook is hij aanspreekpunt voor het onderhoud van onze kantine.

  complexbeheer@cvvachilles.nl