• Bestuurslid Arjen Goudt stelt zich voor!

  23 jan 2020 Timo Oving
 • EVEN VOORSTELLEN | Sinds de ALV in november is Arjen Goudt officieel bestuurslid bij Achilles. Hieronder stelt hij zich uitgebreid aan u voor.

  Arjen, vertel allereerst eens iets over jezelf:
  ''Mijn naam is Arjen Goudt, ik ben 26 jaar en zit sinds 2009 bij Achilles. Tussendoor heb ik twee jaar bij Victoria'28 gevoetbald, maar vanwege de gezelligheid hier ben ik al gauw weer teruggekomen. Als ik fit ben voetbal ik mijn wedstrijden in het derde elftal en sinds november ben ik dus ook bestuurslid. In het dagelijks leven ben ik business controller bij een productiebedrijf in Rijssen.''

  Waarom en hoe ben je bestuurslid geworden?
  ''Een paar maanden geleden ben ik gevraagd of ik geïnteresseerd was om bij het bestuur te komen. Ik kreeg een goed gevoel bij de plannen van het bestuur voor Achilles. Daarnaast vind ik het leuk om wat te doen voor de club en heb daarom enthousiast 'ja' gezegd.''

  Wat is jouw rol binnen het bestuur?
  ''Ik zit er natuurlijk nog maar net bij en mijn rol zal nog wat meer vorm moeten krijgen. Maar, uiteindelijk zal ik me vanuit het bestuur wat meer gaan bezighouden met beleid en de structuur van Achilles.''

  Wat wil je bereiken als bestuurslid?
  ''Ik zou me er graag voor willen inzetten dat Achilles een toekomstbestendige vereniging wordt en blijft. Met het grotendeels wegvallen van de jeugd en een overvloed aan voetbalclubs in Enschede is dit best een uitdaging. Een duidelijke visie en een hierop aansluitende structuur zullen hier aan bijdragen. Persoonlijk vind ik het belangrijkste dat we bovenal dezelfde gezellige en warme club blijven die we nu al zijn.''

  Wat staat er voor jou en het bestuur onder meer op het programma de komende maanden?
  ''De komende maanden willen we ons vooral bezighouden met het uitrollen van een duidelijk strategieplan voor de komende jaren. Dit willen we gezamenlijk met de hele vereniging aanpakken door bijvoorbeeld op korte termijn een brainstormavond te organiseren en te praten over onze identiteit en toekomstvisie als club. Ik denk dat dit een mooi startpunt is voor veel verdere activiteiten binnen het bestuur.''