• Carbidschieten en vuurwerk op familiedag Achilles!

    26 dec 2019 Timo Oving
  • CVV Achilles gaat dinsdag knallend het jaar uit op de inmiddels traditionele familiedag van Supportersvereniging Achilles. Van 13.00 tot 18.00 uur is het terrein geopend en zal er op ons complex weer van alles op het programma staan.

    Eén van de activiteiten is het carbidschieten. Op een veilige plek kunnen leden en niet-leden dit traditionele gebruik beoefenen. Minderjarigen zullen dit onder begeleiding moeten doen.

    Binnen in de kantine staan heerlijke verse gratis oliebollen voor de liefhebber. Tevens zijn er de traditionele oud-Hollandse spelen, waaronder sjoelen en kaarten. Daarnaast kunnen bezoekers de nieuw ingerichte dartruimte bekijken en in gebruik nemen. De vernieuwde dartruimte is mede mogelijk gemaakt door MB Houtbewerking en Calypso.

    Buiten in een grote verwarmde tent zal er geproost worden op het oude jaar en is er zicht op het carbidschieten. Daarnaast is er muziek, vuurwerk en wordt er rond gegaan met diverse hapjes. Al met al wordt het weer een oer-Hollandse, gezellige middag op de allerlaatste dag van het jaar!