• CVV Achilles doet mee aan Grote Clubactie

    6 sep 2019 Timo Oving
  • Zaterdag 14 september start de Grote Clubactie en ook dit jaar doet CVV Achilles mee aan deze actie, waarbij we weer zoveel mogelijk geld willen ophalen voor een goed doel binnen de club. Twee jaar geleden haalden we al 1.000 euro op met deze actie voor nieuwe toiletten, maar helaas is gebleken dat dit veel te weinig is om daadwerkelijk nieuwe toiletten te kunnen realiseren.

    Daarom dit seizoen een nieuwe poging! We hebben inmiddels een startbedrag van 1.000 euro. Dat bedrag willen we verdrievoudigen door dit jaar het dubbele op te halen: 2.000 euro!

    Een lot kost 3 euro, waarvan maar liefst 80 procent (= 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van 100.000 euro!

    We verzoeken onze leden minimaal 3 loten te verkopen (of zelf te kopen), zodat we eind dit jaar het totaalbedrag van maar liefst 3.000 euro bij elkaar hebben en dan eindelijk kunnen starten met het realiseren van de nieuwe toiletten. Komende week zal secretaris Berenda van der Woude de verkoopboekjes (+uitleg) uitdelen aan alle leiders van de teams.