• CVV Achilles doneert trainingspakken aan dorp in Kenia

  30 jan 2020 Timo Oving
 • KENIA | CVV Achilles heeft alle oude trainingspakken van de meisjesteams gedoneerd aan Huruma MEVA. De stichting heeft de jasjes en broeken uitgedeeld in een dorp in Kenia.

  Sinds dit seizoen beschikt Achilles niet meer over meisjesteams, waardoor er niets meer met de trainingspakken werd gedaan. Het hoofdbestuur nam contact op met de stichting Huruma MEVA om de pakken te doneren voor een goed doel.

  Anneke Lubbers en Ina Nieland van de organisatie waren er enorm blij mee en deelden het uit in een Keniaans dorp. ''Het hele dorp was in rep en roer. Ze zijn ongelooflijk dankbaar.''

  Overigens vraagt Hurma MEVA aandacht voor het volgende:

  De school van de Keniaanse medewerker van Huruma MEVA, meneer Kwaka, breidt uit. De Bright Star Primary School wil aan nog meer kinderen kwalitatief goed onderwijs geven. Met verschillende donateurs bouwen we deze nieuwe school.

  Help jij mee door een schoolbankje of -tafeltje of schrijfgerei te sponseren?
  - Voor 35 euro sponsor je een schooltafeltje: er zijn er 45 nodig
  - Voor 12 euro sponsor je een stoeltje: er zijn er 90 nodig
  - Voor 5 euro sponsor je schrijfgerei: er zijn 348 setjes nodig

  Doe je mee? Stuur een berichtje via Whatsapp naar Ina Nieland (06 129 88773) of Anneke Lubbers (06 28778950). Je krijgt dan een tikkie retour om direct het schooltafeltje, stoeltje of schrijfgerei te betalen.

  Alvast veel dank voor je steun!
  Stichting Huruma MEVA