•  

  Zaterdag 14 april

  De 2e wedstrijd dit seizoen tegen Haarlo. In de eerste competitie wedstrijd werd met 4-0 gewonnen en na een paar ongelukkige recente wedstrijden hopen we nu toch wel weer op de 3 punten. Aangekomen blijkt dat ze inmiddels een verharde parkeerplaats hebben en dat je niet meer langs de sloot hoeft te parkeren. Aan de velden is helaas nog niet veel veranderd, 2 wedstrijdvelden met een gammele dug-out en 2 plastic stoelen. Tussen de 2 velden ligt nog een trainingsveld, waarop de warming up gedaan kan worden. Terwijl beide teams met de warming up bezig zijn gaat de grasmaaier nog even over het veld heen, kan allemaal.

  Dames 1 weer op winst 3      Dames 1 weer op winst 1

  Om 14.00 uur begint de wedstrijd en vanaf het begin zijn wij de betere partij. We spelen veel op de helft van de tegenstander en de aanval van Haarlo heeft er veel moeite mee om door onze verdediging te komen. Er worden een aantal kansen gecreëerd, maar de bal gaat helaas niet in het doel. Margé schiet een paar keer over en een afstandsschot van Trista wordt een corner, die er helaas niet ingaat. Haarlo krijgt nog een vrije trap mee, deze werd nog gevaarlijk, maar niet benut. Met nog ongeveer 5 minuten te gaan in de 1e helft krijgt Margé de bal van Bertine (gaat voor de meeste assists dit seizoen) en weet deze raak te schieten 0-1!

   

  In de 2e helft is er wat meer rust in het veld en laten we zien dat wij de betere ploeg zijn. Er komen nog een paar kansen, een bal van Trista gaat net voor het doel langs en hier komt Amber net niet bij. Ook Chantal is nog dicht bij een doelpunt, maar de bal gaat vlak langs de buitenkant van de paal.
  De wedstrijd eindigt in een verdiende 0-1 overwinning voor Achilles, na een leuke wedstrijd.

  Dames 1 weer op winst 4  Dames 1 weer op winst

  Dit keer geschreven door Marleen Pouw omdat de trainer zo nodig een weekendje weg moest.