• 'Dickie' van Lenthe gehuldigd voor 60-jarig lidmaatschap

  6 feb 2018 Timo Oving
 •  

  'Dickie' van Lenthe gehuldigd voor 60-jarig lidmaatschap


  Achilleslid Dick van Lenthe (71 jaar) is dinsdag door onze voorzitter Han Deuzeman gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap. Het was eigenlijk de planning om Dick te huldigen op de ledenvergadering en als alternatief op de nieuwjaarsreceptie, maar Dick zat telkens in het buitenland. Daarom is Han dinsdag maar naar zijn huis in Haaksbergen geweest en heeft hij daar het plakaat overhandigd en het bosje bloemen voor zijn vrouw.

  Dick van Lenthe is voor veel oudere leden een bekende naam. Dick heeft bijna 20 jaar in het eerste elftal gevoetbald, van zijn 17e tot zijn 36e. Daarna speelde hij nog vele jaren in een vriendenteam, waar hij ook diverse malen kampioen werd. Rond zijn 50ste is hij gestopt met voetballen.

  Dick, door velen ook wel 'Dickie' genoemd, heeft in al die jaren ook nog eens diverse jeugdteams getraind en Dick is 12 jaar lang lid geweest van het hoofdbestuur, waarbij hij 10 jaar lang de belangrijke functie van penningmeester vervulde.

  Dick is als echte clubman altijd lid gebleven van Achilles, ook nu hij al enige tijd in Haaksbergen woont. Dat wordt zeer gewaardeerd en daarom feliciteren wij Dick van harte met het 60-jarige lidmaatschap!