• Download de vernieuwde Voetbal.nl-app!

  26 aug 2017 Beheerder
 • Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

  Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail ontvangt. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met jouw emailadres.

  En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je ‘zichtbaarheid’. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als man of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de website van de club). Toch veel leuker als je alle foto’s en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen – Mijn persoonsgegevens. In de app vind je ook het laatste KNVB- en Achillesnieuws en kun je pushberichten van ons ontvangen van belangrijk nieuws (bijv. een afgelasting).

  De app is niet alleen handig voor onze eigen leden, maar ook voor ouders, familie en vrienden. Volg eenvoudig de verrichtingen van jou favoriete club, team en/of speler!

  Hoe gebruik ik de app?

  Het is heel eenvoudig!
  Stap 1: Download de Voetbal.nl-app in de Play Store (Android) of App Store (Apple).

  Stap 2: Log in of registreer een nieuw account

  • Stap 2A. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij Achilles in de ledenadministratie bekend bent.
  • Stap 2B: Je hebt nog geen account. Meld je dan aan met het e-mailadres dat bij Achilles in de ledenadminstratie staat. LET OP: Heb je problemen of is jouw e-mailadres dat bij Achilles in de administratie staat niet meer up-to-date en wil je dit wijzigen? Geef dit ons dan zsm door via t.tekkelenburg@cvvachilles.nl.

  Eenmaal ingelogd kun je jouw eigen en/of favouriete team volgen, statistieken bekijken, ben je direct op de hoogte van afgelastingen en kun je foto's en video's bekijken! Veel plezier met de app.

  Naast de Voetbal.nl-app is er ook een geheel nieuwe Wedstrijdzaken-app. Je kunt met dezelfde gegevens inloggen in de nieuwe Wedstrijdzaken-app. Meer informatie over deze app vindt je hier, klik hier.