• Achilles JO11-1: een wedstrijd met 2 gezichten

  12 mrt 2018 Archimedict
 • Een wedstrijd met 2 gezichten

  Afgelopen zaterdag (10 maart 2018) was er weer een wedstrijd na de winterse perikelen van de week ervoor en wel tegen UDI JO11-1. In september hadden we er al tegen gespeeld voor de beker met een 4-4 uitslag. Wat opviel was dat een aantal spelers van UDI in de tussenliggende periode behoorlijk gegroeid waren.

  Na de gebruikelijke warming-up en het praatje van de trainer begonnen de jongens aan de wedstrijd en kregen we al snel de eerste kans, die helaas gemist werd. Daarna was het UDI dat scoorde in de 3e minuut. Na dit doelpunt kon UDI vrij eenvoudig uitlopen naar een 1-6 voorsprong bij rust. Luuk scoorde tussendoor nog na een mooie aanval.

  Na de rust leek het wel of er een ander elftal op het veld stond. Er werd beter gedekt, beter samengespeeld. Dit resulteerde in een aantal mooie aanvallen met bijbehorende kansen, echter de bal wilde er niet meer in, behoudens een bal in de 8e minuut, wederom gescoord door Luuk.

  Doordat UDI in de allerlaatste minuut nog wist te scoren, kwam er een eindstand van 2-7 op het bord te staan. Wat ook in deze wedstrijd opviel is dat het verschil tussen de 3e en 2e klasse best wel groot is, als niemand zijn best doet. Maar als iedereen zijn best doet zoals in de 2e helft, valt het best wel mee en kan er best wel een positief resultaat gehaald worden.

  Aanstaande zaterdag 17 maart een uitwedstrijd tegen SDC'12 JO11-2, aanvang 09.30 uur.

  Met vriendelijke sportgroet,

  Mink