• CVV Achilles en Espelopers gaan door met samenwerking

  17 jul 2019 Timo Oving
 • ESPELOPERS | De Enschedese loopgroep Espelopers is ook komend seizoen op ons sportcomplex te vinden. Behalve de trainingen op de dinsdagavond, staat er vanaf 11 september wekelijks op woensdagavond een hardloopclinic op het programma voor beginnende lopers.

  De clinic bestaat uit twaalf trainingen, start-en eindpunt is het complex van CVV Achilles. Aanvang: 19.30 tot 20.45 uur. De eerste training is op woensdag 11 september. Het betreft een 5 kilometer-clinic. Deelnemers kunnen toewerken naar een einddoel: meedoen aan de Snertloop in de Lutte op 1 december.

  Afwisseling
  De clinic is zeer gevarieerd, met aandacht voor loopscholing, houding en het aanleren van techniek en voldoende afwisseling door onder andere intervaltrainingen en duurlopen. De clinic staat onder begeleiding van trainers Elko Levinga en Frans Koevoets.

  'Perfecte startplaats'
  'Achilles is een perfecte startplaats, mooi tussen de UT en het landgoed Overijssel, met prima mogelijkheden'', zegt trainer Elko Levinga. ''Zoals een kleedkamer, kluisjes en een plek om na afloop een kopje koffie of thee te kunnen drinken en nog even na te praten met elkaar. Wie weet zijn er wel spelers die zelf ook aan hardlopen doen of denken als goed voornemen te gaan hardlopen! Dan zijn zij uiteraard van harte welkom!''

  Meerdere sporten op één complex
  Ook voorzitter Han Deuzeman is positief over de samenwerking. ''Het past uitstekend binnen de toekomstvisie van onze club: een gezamenlijk sportcomplex waar meerdere sporten samenkomen!''

  Aanmelden en meer informatie: www.espelopers.nl