• WC-ACTIE | Op dierendag presenteerden wij onze knuffel WC-eend. De WC-eend is onze mascotte bij het realiseren van de nieuwe toiletten. Inmiddels heeft het diertje ook een naam gekregen: Eudorus!

    Eudorus is de winnende naam naar aanleiding van onze oproep op Facebook. ''Eudorus. In de Griekse mythologie is hij een van de commandanten van Achilles tijdens de Trojaanse oorlog. Dus zij aan zij strijden op het (slag)veld'', luidde de motivatie van Martijn Manig.

    Eudorus zal de komende weken op onze online kanalen verschijnen bij onze inzamelingsactie voor nieuwe tolietten. Onze toiletten in onze kantine zijn flink verouderd en aan vervanging toe. Met behulp van de Grote Clubactie en andere inzamelingsacties hopen we dit jaar 2.000 euro op te halen, om eindelijk te kunnen starten aan dit grote project.

    Meedoen via de Grote Clubactie kan online: https://toolbox.clubactie.nl/actie/cvvachilles of met de verkoopboekjes, waarvan er nog wat in onze kantine liggen. Haal er gerust nog een op bij de bar!