• Nog even en de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint. In aanloop naar seizoen 2022/2023 stellen we de laatste versterking van Achilles 1 voor: Anatolii Salenkov.

    Ha Anatolii, introduceer jezelf eens...
    "Mijn naam is Anatolii Salenkov. Ik ben geboren in Kharkiv in Oekraïne. Op mijn 5de begon ik professioneel te voetballen. Zeven jaar lang ben ik aanvoerder geweest van de club Metallist. Ik speelde in Oekraïne veel toernooien, totdat ik een knieblessure kreeg en een tijdje moest stoppen met voetballen. In die tijd focusde ik me meer op mijn studie. Ik ben heel goed in wiskunde en natuurkunde, dus besloot ik verder te studeren aan de Universiteit Twente. Sinds september vorig jaar studeer ik aan de TPC."

    Hoe ben je bij Achilles terecht gekomen?
    "Ik voelde de afgelopen tijd een gebrek aan sport in mijn leven. Op dat moment vertelde Alexander over Achilles. Toen heb ik meegedaan aan een paar trainingen en vond het al snel erg leuk. De trainers en de spelers zijn erg aardig voor mij en aangezien ook Alexander en Pavlo de stap wilden maken, besloot ik om lid te worden van Achilles. Ik heb heel veel zin in het nieuwe seizoen!"

    Achilles 1 begint zaterdag 6 augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.