• De grote clubactie is alweer even aan de gang en ook voor Achilles heeft het een goed begin! Het grote doel voor Achilles is een mooi geldbedrag bij elkaar sparen voor het vervangen van de toiletten, want dat is hard nodig!

    Al enige tijd zijn de toiletten in het clubgebouw van Achilles aan vervanging toe. Ze zijn behoorlijk verouderd en lekkage is een dagelijks probleem. Zonder goed functionerende toiletten kan een kantine niet en dat is de reden dat het hoofddoel van de grote clubactie dit jaar het vervangen van de toiletten en achterstallig onderhoud is. Het afgelopen jaar heeft de grote clubactie niet veel aandacht gehad en daardoor niet veel opgebracht. Aangezien het hoofddoel belangrijk is voor de hele vereniging, maar ook veel geld kost, willen we meer energie steken in een goede uitvoering van de grote clubactie. Wanneer we met ons allen hier achter gaan staan en ons best gaan doen, moet het doel haalbaar zijn. We verwachten met een bedrag van € 1250,- het achterstallig onderhoud en vernieuwde toiletten te kunnen realiseren. U helpt toch ook mee met het verwezenlijken van dit doel?

    We hebben de eerste enthousiaste verhalen van ouders en van kinderen al gehoord en ook de eerste boekjes hebben we binnengekregen waaruit blijkt dat ze behoorlijk hun best hebben gedaan. Top jongens! We hopen dat iedereen deze week nog even fanatiek zijn en haar best doet want zaterdag is het alweer het moment dat de boekjes ingeleverd moeten zijn bij de club. In de kantine staat een doos op de tafel waar de boekjes ingedaan mogen worden. Zorg dat je bij de beste drie verkopers van Achilles bent, want dan staat er een mooie prijs op je te wachten, dat wil je toch niet missen? Succes nog even!

    Vanaf komende week gaat de actie verder met de superloten die we onder de senioren gaan verkopen, info hieromtrent wordt vervolgd.

    Namens de Jeugd Activiteiten Commissie,

    Angelina Bosschers en  Wilma Koops