• Han Deuzeman stopt als voorzitter Achilles

  5 jan 2020 Timo Oving
 • foto's Wicher Folkers

  2020 | Han Deuzeman heeft zaterdag op de nieuwjaarsreceptie van CVV Achilles zijn vertrek als voorzitter aangekondigd. Han is bezig aan zijn tweede termijn. In 2015 nam hij het stokje over van Bert Barneveld.

  In aanloop naar de Algemene Ledenvergadering van komend najaar zal er worden gezocht naar een geschikte opvolger voor Han. Tot die tijd blijft Han voorzitter van onze club.

  In zijn nieuwjaarsspeech vertelde Han dat de club er financieel goed opstaat en de focus in de toekomst volledig naar de senioren zal gaan. Tenzij er concrete nieuwe plannen komen, met een mogelijke verhuizing tot gevolg. Binnenkort organiseert de club een brainstormavond, zodat leden mee kunnen denken over de toekomst van onze vereniging.

  Han benoemde in zijn praatje nog eens de kampioenschappen van de 35 plus-teams. Tevens huldigde hij Ruben Reinds en Mark Baas voor hun 25-jarig lidmaatschap.

  Ook werd de vernieuwde dartruimte officieel geopend en werd de SVA bedankt voor de vele georganiseerde activiteiten van het afgelopen jaar. De dartruimte is overigens al volop in gebruik genomen. Ter voorbereiding op de SVA Dartscup van vrijdag 24 januari kan er de komende weken op de donderdagavond op alle drie dartbanen worden geoefend.

  Voorafgaand aan de traditionele nieuwjaarsreceptie stond het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi op het programma. Dat toernooi werd voor de vijfde keer op rij gewonnen door FC Kees Kwakman.

  Han sloot zijn nieuwjaarsspeech af met het motto: 'Zet het nieuwe jaar goed op, mochten we in 2020 een steekje laten vallen, dan haken we hem samen weer op. Proost!'

  Daarna bleef het nog lang gezellig...