• MEER DAN VOETBAL| Op zaterdag 17 september organiseert Mirjam Klaver (de vrouw van Achilleslid Ruben Klaver) een fietstocht door Enschede. Deze fietstocht heeft een maatschappelijk doel. Met de fietstocht wil Mirjam meer bekendheid genereren voor hersenletsel. CVV Achilles ondersteunt de actie. Zo is de start en finish van de fietstocht op ons complex.

  Mirjam heeft zelf niet-aangeboren hersenletsel: "In 2013 ben ik, door een zware epileptische aanval, heel hard met mijn hoofd op de stenen keukenvloer gevallen. Met een schedelbreuk, zware hersenschudding, bloeding in het hoofd, breuk in de oogkas en een blijvend beschadigd evenwichtsorgaan als gevolg. Een hersentumor bleek de oorzaak van de epileptische aanvalSindsdien leef ik met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Ik heb last van oververmoeidheid, van overprikkeling en heb concentratieproblemen. Allemaal onzichtbare gevolgen. Hierdoor liep ik erg vast. Na mijn revalidatietraject volgde ik het behandelprogramma Hersenz bij InteraktContour. Daar heb ik zoveel geleerd! Ik kan nu beter met mijn hersenletsel omgaan. Het heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt. En dat gun ik anderen ook! Daarom organiseer ik deze sponsorfietstocht."

  De opbrengsten van de sponsorfietstocht gaan naar Behandeling Enschede, zodat zij producten kunnen aanschaffen voor fysieke trainingsdoeleinden.

  Doneren kan via deze pagina!

  Praktische informatie over de fietstocht:

  Voor wie?
  Voor iedereen die van fietsen houdt. Er wordt een mooie fietstocht door Enschede gemaakt voor racefietsen (100 km), mountainbikers/gravelbikers (60 km) en stadsfietsen (30 km). Je kunt meedoen met een vrije donatie. Uiteraard mag je ook een donatie doen als je niet meefietst.

  Wanneer?
  Zaterdag 17 september. Starttijd voor mountainbike en racefiets is om 10.00 uur. De starttijd voor de stadsfiets is om 12.00 uur.

  Waar?
  De fietstocht begint en eindigt bij CVV Achilles aan de Horstlindelaan 255 in Enschede. Wethouder Niels van den Berg zal het startschot geven. Wethouder Marc Teutelink zal zelfs een klein gedeelte meefietsen.

  Aanmelden?
  Laat weten dat je komt! Vul hier het formulier in.