• Voorafgaand aan Achilles 1 - FC Aramea 1 werd Rogier Beumer zaterdag gehuldigd vanwege zijn jubileum van 250 officiële wedstrijden in het shirt van Achilles 1. Rogier had de huldiging al een tijd tegoed, dat blijkt wel uit het feit dat hij inmiddels de 291 wedstrijden heeft bereikt. Gaat hij ooit de 300 nog halen?

  Volgens de statistieken uit ons archief bereikten alleen Bram Egberink, Michel Haan en Stefan Deuzeman 300 officiële wedstrijden in het shirt van Achilles 1 (of meer). Rogier heeft aangegeven na dit seizoen te willen stoppen bij het eerste elftal. Hij kan niet meer altijd aanwezig zijn, waardoor hij heeft besloten naar een lager elftal te gaan.
   
  Oud-voorzitter Han Deuzeman (die de huldiging nog in zijn portefeuille had zitten) zei in zijn speech bij de huldiging dat hij er desondanks alle vertrouwen in heeft dat Rogier ooit nog die 300 aan gaat tikken. Vooralsnog lijkt de teller te stokken op 292. Daarmee heeft hij sowieso veruit de meeste wedstrijden in de benen van onze huidige selectie.
   
  Rogier, nogmaals bedankt voor al jouw inzet voor Achilles 1 en op naar je laatste wedstrijd, uit bij Rigtersbleek!
   
  En misschien, heel misschien, ga je ooit (als de nood hoog is) alsnog die 300 wedstrijden halen!
   
   
  foto's Wicher Folkers