•  

  JAC 2017/2018, v.l.n.r.: Heleen Kelderman (gestopt), Timo Oving (voorzitter), Wilma Koops (penningmeester), Erwin Manig, Berenda van der Woude (gestopt), Bas Mossel, Angelina Bosschers en Michiel Nijhuis. Op de foto ontbreken Mirjam Eilander en Daan Feijer.

  Bestuur: Timo (voorzitter), Angelina (vice-voorzitter), Wilma (penningmeester).

  Overige leden: Michiel, Erwin, Bas, Mirjam, Daan en Amber.

  Wie zijn wij? Het JAC staat voor JeugdActiviteitenCommissie en organiseert meerdere keren per jaar activiteiten voor onze voetballende jeugdleden. Het achterliggende doel van de activiteiten is de onderlinge sfeer te bevorderen en de jeugd meer te betrekken bij de club. De inkomstenbron van het JAC is de lotenverkoop bij de thuiswedstrijden van Achilles 1. Verder probeert het JAC activiteiten te bekostigen door diverse winstactiviteiten te organiseren, zoals verhuur sinterklaas en de verenigingsactie van FC Twente.

  Terugkerende activiteiten zijn Talent van de Week (bij elke thuiswedstrijd van Achilles 1), herfstbingo, FIFA-toernooi, sinterklaasfeest, oudjaarstoernooi (in samenwerking met SVA), spooktocht, paaszaterdag en zomeravondtoernooi.

  Wil je jouw zoon of dochter graag aanmelden als Talent van de Week? Dat kan, via jac@cvvachilles.nl.

  Wil je een keer komen helpen of zou je het leuk vinden om voor het seizoen 2018/2019 aan te sluiten bij deze gezellige commissie? Stuur ons gerust een mailtje: jac@cvvachilles.nl