•  

  #ZATERDAGVOETBALDAG | Achilles JO15-1 won afgelopen zaterdag alweer de vierde competitiewedstrijd van het seizoen. De ploeg van trainers Rogier en Tijmen en leider Erwin versloeg rivaal Sparta met 5-0. Hierdoor behoudt Achilles de aansluiting met de top 3 in de tweede klasse. ''Een prima seizoen tot nu toe'', aldus trainer Rogier.

  Het was zaterdagmiddag behoorlijk koud langs de lijn voor de toeschouwers op sportpark Schreurserve. De capuchons werden opgezet, veel toeschouwers hadden een paraplu bij de hand, en die hadden ze vooral in de tweede helft wel nodig, zolang er maar voetbal gekeken kon worden, want deze clash wilde natuurlijk niemand missen!

  Bij de thuisploeg vonden zelfs een aantal spelers het zo koud dat ze met maillots en trainingsbroeken het veld opkwamen. Grote vraag is natuurlijk hoe die spelers er in december bijlopen, als het tijdens de wedstrijden een paar graden onder nul vriest..

  Maar goed, over naar de wedstrijd zelf: Achilles was duidelijk de betere ploeg en kwam in de eerste helft via een vrije trap op voorsprong. Jim Goverts schoot raak, binnenkant paal: 0-1.

  VAMOSS!!⚽❤

  Een bericht gedeeld door Jim (@xjim053) op

  Achilles liep hierna uit naar 0-3 en in de tweede helft werd het zelfs nog 0-4 en 0-5. Jort Hilverda was trefzeker en Daniël Bokkinga maakte een hattrick. Achilles kreeg nog een aantal kansen om richting de dubbele cijfers te gaan, maar dat bleek teveel van het goede.

  @xjim053 raakt opnieuw de paal, maar dit keer geen goal. #zaterdagvoetbaldag #jeugdonder15

  Een bericht gedeeld door CVV Achilles Enschede (@cvvachilles) op

  Met een vierde plaats en een ongeslagen reeks van zes wedstrijden (4x winst en 2x gelijk) doet Achilles het uitstekend in de tweede klasse. ''Een prima seizoen tot nu toe'', aldus trainer Rogier.

  Volgende week wacht na twee uitduels weer eens een thuiswedstrijd: AJC'96 uit Losser komt op bezoek. Aanvang: 10.00 uur.

  @timooving66 ???

  Een bericht gedeeld door Daniel (@db.053) op

  Klik hier voor meer foto's!