• Achilles JO17-1 rekent in één helft af met Avanti Wilskracht

  20 sep 2020 Timo Oving
 • Achilles JO17-1 begon de competitie zaterdag met een simpele 5-1 zege bij Avanti. De ploeg van trainer Remco Oving rekende in één helft af met de Glanerbruggers.

  Tegenstander Avanti nam het anderhalve meter protocol wel heel serieus. Zelfs op anderhalve meter verdedigen, waardoor Achilles wel heel makkelijk met 5-1 won.

  De eerste helft was nog redelijk qua amusementswaarde met een snelle 0-1 van Wouter van der Vecht na een mooie aanval. De 1-1 was een penalty na een ongelukkige en niet opzettelijke handsbal van Ruben van der Linde. Op dat moment had Achilles eigenlijk al op 1-3 moeten staan, want kansen waren er wel weer. Gelukkig maakte Pim Huizing nog voor rust een loepzuivere hattrick, zodat we met een 1-4 gingen rusten. Niemand had met het warme weer nog zin om zich in te spannen en zo bloedde de wedstrijd dood. Vlak voor tijd vond Pim alsnog het net en zo maakte hij zijn vierde van de middag.

  Thuis tegen Quick'20
  Volgende week verwacht JO17-1 pas een echte krachtmeting, thuis tegen Quick'20. De ploeg uit Oldenzaal won de eerste competitiewedstrijd met maar liefst 11-1. De wedstrijd van volgende week wordt gespeeld op het Achillescomplex en begint om 10.00 uur.