• KEEPSTER GEZOCHT | Achilles is voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar een keepster voor Vrouwen 1. De selectie van ons vrouwenteam is inmiddels aardig compleet, maar de plek onder de lat is nog niet ingevuld.

    Je start als nieuwe keepster bij ons in een jong, ambitieus en fanatiek team dat uitkomt in de vierde klasse zaterdag. We hebben een goede mix van jongere speelsters (19-22) en wat oudere speelsters (25-27). Plezier staat voorop, maar wel prestatiegericht. Daarnaast organiseren we regelmatig teamuitjes. Vrouwen 1 traint twee keer per week. Op maandag van 20:00 tot 21:30 uur en op donderdag van 19:00 tot 20:15 uur. Daarnaast is het mogelijk op donderdag keeperstraining te krijgen. Lijkt het je leuk om in een gezellig, maar toch fanatiek team te keepen? Dan ben jij de keepster die wij zoeken!

    Sta je liever als speelster binnen de lijnen? Ook dan ben je van harte welkom bij onze club, want ook in onze verdediging, op ons middenveld en in onze aanval kunnen we nog zeker versterking gebruiken!

    Interesse? Bel of app met Harold Smit (06-48628138).