•  

  De allerlaatste #ZaterdagVoetbaldag van 2017!

   

  Komende zaterdag is het de allerlaatste #ZaterdagVoetbaldag van 2017! Nog één speelronde met meerdere wedstrijden dit jaar en dan is het, op enkele wedstrijden na, winterstop! Hieronder het overzicht voor komende zaterdag.

  10.00 uur, bekerwedstrijd JO15-1
  Zaterdag staat in de tweede ronde van de beker de wedstrijd Achilles JO15-1 - Tubantia JO15-2 op het programma. Ons C-elftal overleefde de poulefase en mag nu aan de bak tegen de leeftijdsgenoten uit Hengelo. Overleven onze jongens ook deze ronde? Aftrap om 10.00 uur. Bij een gelijkspel volgen er strafschoppen om de winnaar te bepalen.

  Scheidsrechter: Tom ter Horst.

  12.00 uur, bekerwedstrijd Achilles 3
  Ons derde elftal komt zaterdag ook in actie voor de beker. De ploeg staat bovenaan in de competitie en heeft goede hoop op 'de dubbel'. Tegenstander is zaterdag om 12.00 uur het tweede elftal van KOSC uit Ootmarsum. Die ploeg staat in de eigen competitie zevende (een andere zesde klasse dan Achilles). Ook KOSC lijkt dus een prooi te moeten zijn voor ons sterke Achilles 3! Komt dat zien! Ook hier geldt: bij een gelijkspel volgen er strafschoppen om de winnaar te bepalen.

  Scheidsrechter: Jan Cammeraat.

  Meisjes onder 19 alsnog kampioen?
  Meisjes onder 19 is nog altijd niet zeker van het kampioenschap in de eerste klasse. Kan het combinatieteam zaterdag eindelijk feest vieren? De ploeg moet eerst zelf uit bij LSV in Lonneker om 12.45 uur. Daarna is het afwachten wat de concurrentie doet (de directe concurrent speelt pas om 16.00 uur). Wellicht dat EMOS / Achilles aan het eind van de middag een feestje kan vieren, maar het kan ook zomaar dat het feestje opnieuw wordt uitgesteld..

  JO19-1 in actie op Achilles!*
  Voor wie EMOS / Achilles JO19-1 dit jaar nog een keer in actie wil zien, moet komende zaterdag naar Achilles komen! De ploeg van Achillesleden Kjell Lansink, Sem Odink, Eddie Hobbelink, Yannick Joustra en Gerben van den Dool speelt zaterdag om 14.30 uur op ons kunstgrasveld tegen concurrent Vogido. Winst zal een mooie opsteker zijn voor de hekkensluiter! Komt dat zien!

  Resterend programma (natuurgras):
  13.30 uur: SVVN VR1 - Achilles VR1*
  14.30 uur: SVVN 1 - Achilles 1*
  14.30 uur: Achilles 4 - Excelsior'31 15**

  * voorbeschouwing volgt
  ** scheidsrechter Alexander Kremers