• CVV Achilles zet jubilarissen in de bloemetjes op ALV 2019!

  3 nov 2019 Timo Oving
 •  
  ALV 2019 | CVV Achilles kan terugkijken op een geslaagde nieuwe opzet van de algemene ledenvergadering (ALV). Ruim vijftig leden waren aanwezig en ook na de vergadering bleef de kantine tot het einde van de avond goed gevuld.
   
  Waar de afgelopen jaren op maandag werd vergaderd, besloot het bestuur de vergadering dit jaar op een vrijdag in te plannen. Het bestuur wilde de vergadering daarmee een feestelijk karakter geven.
   
  Voorzitter Han Deuzeman opende de vergadering traditioneel met gebed, waarna door het bestuur werd teruggeblikt op het afgelopen jaar en werd vooruit gekeken naar de nabije toekomst. Daaruit kwam naar voren dat Achilles het afgelopen jaar een goede kantineomzet heeft gedraaid. Hoewel Achilles afgelopen zomer veel jeugd zag vertrekken, kon het bestuur door de goede omzet en de groei bij de seniorenelftallen positieve cijfers presenteren.
   
  Grote clubactie
  Han vertelde verder dat de kantine de afgelopen weken grondig is aangepakt. De muur heeft een likje groene verf gekregen, de darthoek krijgt nog een facelift en binnenkort hoopt Achilles ook te kunnen beginnen aan de renovatie van de toilettengroep. Met behulp van de grote clubactie werd daarvoor al 2.000 euro opgehaald!

   
  Samenwerking
  Han vertelde dat de samenwerking met de ontmoetingsclusters zijn vruchten afwerpt en dat Achilles de samenwerking het komende jaar wil intensiveren. Han noemde hardloopgroep Espelopers daar een voorbeeld van. Deze groep traint en verzorgt wekelijks clinics op en rondom het sportpark. Sportaal heeft ervoor gezorgd dat komend seizoen de hindernisbaan van FitValley Outdoor zijn gestalte gaat krijgen op ons complex. Achilles hoopt dat er, met de samenwerking met de diverse partijen, meer reuring op het complex ontstaat.
   
  Nieuw bestuurslid
  Het bestuur versterkte zich op de ledenvergadering met een nieuw bestuurslid. Arjen Goudt (26), voetballer van het derde, werd met groot applaus welkom geheten als bestuurslid algemene zaken.
   
  Erelid Peter Schaapman 70 jaar lid
  In het vervolg werden maar liefst 10 jubilarissen in het zonnetje gezet. De meest opvallende daarbij was Peter Schaapman (79). Hij werd gehuldigd voor 70 jaar lidmaatschap. Peter heeft in het verre verleden gevoetbald bij onze club. De afgelopen jaren is hij voornamelijk te zien als vrijwilliger en op zijn vertouwde barkruk in het hoekje aan de bar.
   
   
  Nog meer bloemen
  Oud-voorzitter Bert Barneveld en Piet Scheer werden vervolgens gehuldigd voor 60 jaar lidmaatschap, Ben Deuzeman en Stef van Dijk (bij de leden vooral bekend als 'Skippy') voor 50 jaar, huidig voorzitter Han Deuzeman, Herman Engbers en Michel Haan voor 40 jaar en Ron Boers en Ellen Doppen voor 25 jaar.

   
  Presentatiegidsen
  De avond werd afgesloten door de supportersvereniging (SVA) en het mediateam. De SVA benoemde pr-man Timo Oving tot Achilleslid van het jaar, waarna laatstgenoemde namens het mediateam de jaarlijkse presentatiegidsen uitreikte. De gids is inmiddels gratis af te halen in onze kante voor alle leden.
   
   

  Han had uiteindelijk het laatste woord en wenste alle leden een sportief en succesvol voetbalseizoen toe.
   
  Vragen of opmerkingen over de ALV? Of heeft u nog geen presentatiegids ontvangen? Neem contact op met Berenda van der Woude (secretaris@cvvachilles.nl)