• Word jij ons nieuwe lid? Wij heten je van harte welkom! Kom samen met ons strijden in het rood!

  CVV Achilles, opgericht op 13 juni 1924 in Enschede, is een christelijke voetbalvereniging voor jong en oud. Vanwege onze gereformeerde achtergrond is bij de oprichting bepaald dat Achilles geen activiteiten op zondag organiseert. Nog altijd is dit van toepassing: bij Achilles is zaterdag voetbaldag! Tegenwoordig spelen we met onze teams ook regelmatig op doordeweekse dagen, waaronder op de vrijdagavond.

  In het seizoen 2022/2023 spelen we competitievoetbal op zaterdag met 8 jeugdteams en 5 seniorenelftallen (Achilles 1, 2, 3 en 4 en Vrouwen 1). Ook voetballen we op de vrijdagavond, met VR25+1, 35+1 en 35+2. En er is Vrijdagavondvoetbal, waarbij leden onderling op vrijdagavond een wedstrijd tegen elkaar spelen.

  Wil jij ook graag bij ons spelen? Of heb je een vraag over jouw lidmaatschap? Neem dan contact op met bestuurslid Liset Scholten via ledenadministratie@cvvachilles.nl.

  Machtiging
  Als lid verleen je tot wederopzegging machtiging aan CVV Achilles om van jouw genoemde bankrekening contributie per maand af te schrijven. De contributie wordt in het begin van de maand afgeschreven. Bij opzegging van het lidmaatschap zal CVV Achilles de door jouw afgegeven machtiging aan het eind van het seizoen automatisch stopzetten. Je hoeft dan niets te doen. Als je bij ons het lidmaatschap aangaat, verklaar je bekend te zijn met het feit dat altijd contributie verschuldigd is voor het volledige verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot 30 juni. Opzegging moet altijd schriftelijk via ledenadministratie@cvvachilles.nl.

  Privacy & Veiligheid
  CVV Achilles vindt het belangrijk dat jouw gegevens goed beschermd worden. Hoe wij de bescherming van jouw gegevens hebben geregeld hebben wij beschreven in onze privacy policy.

  Overschrijving
  Wil je je laten overschrijven naar een andere vereniging? Meld je dan tijdig af via ledenadministratie@cvvachilles.nl.

  Contributie lidmaatschap 2022/2023
  Senioren (veld): € 23,-
  Junioren (veld): € 18,-
  35+ (heren)/ 25+ (dames): € 15,-
  Vrijdagavondvoetal: € 12,-
  Niet-spelend lid: € 12,-.

  Vrijwilligers
  CVV Achilles staat voor saamhorigheid. Het samen doen en naar elkaar omkijken. Als vereniging werken we graag mét elkaar om de krachten te bundelen. De vereniging draait op vrijwilligers en daarom is het van belang om de taken zoveel mogelijk te verdelen. Wij vragen de leden dan ook een gedeelte van hun vrije tijd beschikbaar te stellen om een vrijwilligerstaak te verrichten. Dit betekent niet dat je wekelijks beschikbaar hoeft te zijn, wel dat je bijvoorbeeld 1x in de maand op een dagdeel beschikbaar bent voor een bardienst, schoonmaak, organisatorische activiteiten of andere activiteiten. Op het aanmeldingsformulier kun je aangeven welke vrijwilligerstaak jij op je zou willen nemen. Wij nemen contact met je op om dit te bespreken en er een verdere invulling aan te geven.