• Word jij ons nieuwe lid? Wij heten je van harte welkom! Kom samen met ons strijden in het rood! Of wil je alleen trainen in je eigen tenue? Dat kan ook! Net als dat je steunend lid kan worden, zonder zelf in actie te komen.

  Lees eerst onderstaande goed door, voordat je je aanmeldt via onderstaande button. 

  Lid worden: hoe werkt het?
  Bij CVV Achilles hebben we verschillende soorten lidmaatschappen. Dit komt omdat we bij de competities extra geld moeten betalen aan de KNVB. In het seizoen 2024/2025 bieden we competitievoetbal aan op zaterdag voor prestatief voetbal en recreatief voetbal. Ook is het mogelijk om aan te sluiten op de vrijdagavond bij 35+ of 45+ of bij het vrijdagavondvoetbal.

  Hieronder de verschillende lidmaatschappen op een rij*
  Senioren (veld): € 25
  Junioren (veld): € 20
  35+ of 45+: € 17
  Vrijdagavondvoetbal: € 14
  Niet-voetballend lid: € 12

  * bedragen zijn de kosten per maand.

  Machtiging
  Als lid verleen je, tot wederopzegging, machtiging aan CVV Achilles. Om van jouw genoemde bankrekening contributie per maand af te schrijven. De contributie wordt in het begin van de maand afgeschreven. Bij opzegging zetten we de door jouw afgegeven machtiging aan het eind van het seizoen automatisch stop. Je hoeft dan niets te doen. Als je bij ons het lidmaatschap aangaat, verklaar je bekend te zijn met het feit dat altijd contributie verschuldigd is voor het volledige verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot 30 juni. Opzegging moet altijd schriftelijk via ledenadministratie@cvvachilles.nl.

  Privacy & Veiligheid
  CVV Achilles vindt het belangrijk dat jouw gegevens goed beschermd worden. Hoe wij de bescherming van jouw gegevens hebben geregeld hebben wij beschreven in onze privacy policy.

  Vrijwilligers
  CVV Achilles staat voor saamhorigheid. Het samen doen en naar elkaar omkijken. Als vereniging werken we graag mét elkaar om de krachten te bundelen. De vereniging draait op vrijwilligers en daarom is het van belang om de taken zoveel mogelijk te verdelen. Wij vragen de leden dan ook een gedeelte van hun vrije tijd beschikbaar te stellen om een vrijwilligerstaak te verrichten. Dit betekent niet dat je wekelijks beschikbaar hoeft te zijn, wel dat je bijvoorbeeld 1x in de maand op een dagdeel beschikbaar bent voor een bardienst, schoonmaak, organisatorische activiteiten of andere activiteiten. Op het aanmeldingsformulier kun je aangeven welke vrijwilligerstaak jij op je zou willen nemen. Wij nemen contact met je op om dit te bespreken en er een verdere invulling aan te geven.

  Overschrijving of andere vragen?
  Wil je je laten overschrijven naar een andere vereniging? Of heb je andere vragen op het gebied van contributie? Mail naar bestuurslid Liset Scholten, via ledenadministratie@cvvachilles.nl.