• 1924 is hét jaar dat CVV Achilles officieel werd ingeschreven als christelijke voetbalvereniging. En daarom heet onze jubileumloterij LOTERIJ 1924. Met deze loterij kunnen we een deel van onze jubileumactiviteiten bekostigen én kan jij als deelnemer supermooie prijzen winnen!

  De hoofdprijs voor de verloting: een reischeque t.w.v. € 350,00! Aangeboden door Borderline Travel uit Glanerbrug.

  Zomaar een greep uit de andere prijzen: een ingelijst gesigneerd shirt van FC Twente, een dinerbon van € 100,00, een brouwerijtour bij Koninklijke Grolsch, een gratis APK bij voormalig hoofdsponsor Broeksema Autoservice én een volledig verzorgde pubquiz op locatie gepresenteerd door niemand minder dan Thijs Bos. Maar ook: een gratis jaarlidmaatschap van de SVA (t.w.v. 25 euro), een Mystery United Box (Classic) (t.w.v. 39,95) euro. Beide aangeboden door de SVA. En er is nog meer: een Achillespakketje met o.a. 10 consumptiemunten en een bierglas, 3x een Derbystar voetbal en een ingelijst roodgeel Achillesshirt (gesigneerd door Wim Kieft, Jan van Sta en Eddy v/d Ley).

  Meedoen kan al vanaf slechts 3 euro!

  De loten worden verkocht in de kantine (vraag het barpersoneel). Het is mogelijk om aan de bar contant of elektronisch te betalen (via iDEAL of Creditcard). Je ontvangt dan direct je gekochte loten!

  Wil je meteen online je loten kopen? Klik dan hier!

  Je ontvangt de loten dan op een later moment van de organisatie.