• Achilles presenteert: het Makato-toernooi!

  10 mei 2018 Timo Oving
 •  

  MAKATO | Op vrijdag 22 juni 2018 vindt op de velden van CVV Achilles Enschede het eerste Makato-toernooi plaats! Dit is een toernooi voor 35+ teams waarvan de bedoeling is dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

  Makato kun je vinden op Google Translate (taal: Swahili).

  Het toernooi vindt plaats in het verlengde van de 35+ competitie, waarvan bekend is dat de beroemde "derde helft" een belangrijk onderdeel is. In het kader daarvan zal het toernooi worden opgeluisterd met twee live zangers, te weten Maikel ten Voorde en Frank van Etten.

  Maikel ten Voorde is een bekend gezicht bij Achilles. Afgelopen seizoen heeft hij bij de thuiswedstrijden van Achilles 35+ 1 opgetreden in ons clubgebouw en ons daar een onvergetelijke avond bezorgd, waar nu nog steeds over wordt gesproken in de 35+ wereld (zie video onder). Het optreden van Maikel ten Voorde wordt deze avond mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsor Almexx!

  Frank van Etten is de tweede artiest van de avond. Hij is nationaal bekend geworden met het nummer "Leef als een zigeuner, lach als een clown..." en bij velen van jullie bekend als een Nederlandstalige topper die in staat wordt geacht de kantine dusdanig te laten trillen op zijn grondvesten dat de bekende "derde helft" zelfs wordt gepromoveerd naar een "vierde helft". De overtreffende trap dus. Mede dankzij Maikel en Willem Voerman van Voerman Schilderwerken hebben we deze topper voor deze avond kunnen vastleggen!

  Rodeostier
  Ook zal vanaf het eind van de middag een rodeostier op het Achillesveld aanwezig zijn, waar een ieder tegen een kleine vergoeding gebruik van kan maken. Deze rodeostier zal in de loop van de avond nog invloed gaan hebben op de einduitslag van het toernooi, maar daar zullen we jullie de avond zelf meer over vertellen. Dit sportieve en ludieke onderdeel van het toernooi is mede dankzij Tegelhuys Twenthe op het programma gezet.

  Achilles presenteert: het Makato-toernooi!

  Dweilorkest
  Tijdens de wedstrijden zal het toernooi worden opgeluisterd door de Oosterbloaskapel. Dit is het dweilorkest van muziekvereniging DMBE, gevestigd op het Twekkelerveld. Zij zullen de teams die even niet aan spelen zijn, vermaken met een leuk stukje muziek. Deze muzikale toppers worden mede mogelijk gemaakt door onze topsponsor CH dakbedekking!

  Het Makato-toernooi: inclusief feest met live zangers!

  Inwendige mens
  Ook zal er na afloop van het sportieve gedeelte worden gezorgd voor de inwendige mens, wat we mede te danken hebben aan de "Club van 25". U kunt hier nog steeds lid van worden, wat we van harte aanbevelen, want de club van 25 steunt vele activiteiten en evenementen binnen Achilles, welke voornamelijk op de jeugd zijn gericht!

  U mag dit evenement voor geen goud missen. Zet dus in uw agenda's vrijdag 22 juni 2018!

  Programma van de avond:
  Vanaf 18.00 uur: rodeostier
  Vanaf 19.00 uur: 35+ toernooi
  Vanaf 22.00 uur: live zangers

  Komt allen en krijg geen spijt dat je dit topevenement hebt gemist!

  Mocht je nog graag willen helpen bij deze onvergetelijke avond, meld je dan even aan bij Han Deuzeman via 06-51157982 of voorzitter@cvvachilles.nl, want we zoeken nog een paar vrijwilligers om deze gezellige avond tot een goed einde te brengen!

  Er hebben zich inmiddels 12 teams ingeschreven voor het toernooi. Daarmee is het aantal deelnemers compleet. Vijf teams staan op de reservelijst.

  Achilles presenteert: het Makato-toernooi! 1