• Mediateam

  Sinds 2014/2015 beschikt CVV Achilles over een Mediateam. Dit team, bestaande uit een groep vrijwilligers, verzorgt de online en offline berichtgeving van de club.

  Het team zorgt voor berichten en beelden voor de site en social media, maar ook maakt het Mediateam het programmaboekje bij wedstrijden van het eerste elftal en de jaarlijkse presentatiegids met verhalen en teamfoto's.

  De kartrekkers van het Mediateam zijn:

  Timo Oving, Wilma Koops (beiden allround), Thijs Tekkelenburg (videoschermen), Ruben Reinds (CVV Achilles TV) en Wicher Folkers (fotografie).

  Ook zijn er veel andere vrijwilligers die onregelmatig beelden leveren in een seizoen. Zo leveren Luc Boerman, Nienke Broeksema, Rik Odink, Mirjam Eilander, Marga van Slooten, Carina Lansink en Berenda van der Woude meerdere keren per jaar foto's aan en sturen Martijn Manig en Justin Vrijs video's in voor CVV Achilles TV.

  Heb jij ook een foto- of filmcamera en vind je het leuk om af en toe beelden voor ons te maken? Schroom dan niet en stuur je gemaakte beelden gerust eens naar mediateam.cvvachilles@gmail.com. Dan geven wij het een mooi plekje op onze site of sociale media.

  Neem ook een gerust contact met ons op als je een vraag of opmerking hebt over het mediateam, de site of over onze sociale media:

  Contactpersonen

  Timo Oving
  Functie:
  websitebeheer, sociale media en fotografie
  E-mail: mediateam.cvvachilles@gmail.com
  Mobiel: 06 24 25 24 15

  Wilma Koops
  Functie:
  websitebeheer, sociale media en fotografie
  E-mail: mediateam.cvvachilles@gmail.com
  Mobiel: 06 83 67 80 75

  Thijs Tekkelenburg
  Functie:
   beheer videoschermen
  E-mail: t.tekkelenburg@cvvachilles.nl
  Mobiel: 06 12 17 92 06

  Ruben Reinds
  Functie:
   editor CVV Achilles TV
  E-mail: achillestv@cvvachilles.nl
  Mobiel: 06 12 85 97 46

  Wicher Folkers
  Functie:
  fotografie + film
  E-mail: wicher.folkers@gmail.com
  Mobiel: 06 34 77 26 87