• Achilles presenteert nieuwe site!

  30 aug 2017 Beheerder
 •  

  Met trots presenteren wij de nieuwe website van CVV Achilles! Na een periode van 5 jaar was het tijd voor een nieuwe site, die zowel gebruiksvriendelijk is voor je smartphone of tablet, maar ook gebruiksvriendelijk voor ons, de beheerders van de site.

  Functies
  De nieuwe website is wellicht iets minder fraai dan de vorige, maar zit boordevol waardevolle functies die ons veel meer mogelijkheden bieden. Zo is de site gekoppeld met de nieuwe Voetbal.nl-app, de Wedstrijdzaken-app, maar ook met de TV schermen in onze kantine. Uitslagen zijn nu sneller verwerkt en zichtbaar op de site en de TV-schermen.

  De Voetbal.nl-app biedt ons de mogelijkheid om belangrijk nieuws via pushberichten te versturen naar onze leden. Hiervoor dient u wel aangemeld te zijn. Hierover informeren wij u in een apart bericht. Er zijn nog veel meer relevante functies, maar kort gezegd is Achilles met deze website helemaal klaar voor de toekomst!

  TV-schermen
  De televisieschermen in de kantine heeft u wellicht al zien hangen. Hierop wordt dagelijks actuele informatie gepresenteerd over onze vereniging, denk hierbij aan de standen, uitslagen en het komende wedstrijdprogramma, maar ook algemeen nieuws, zoals het NOS-nieuws en Buienradar. Een aanwinst voor onze kantine!

  Communicatiemiddel
  Net als voorgaande site dient de site niet alleen als het visitekaartje van de club, maar ook als communicatiemiddel voor alle trainers en leiders! De komende tijd zullen wij hen hierover informeren. Ook zullen wij wijzigingen door blijven voeren aan de website om het nog beter te maken!