• Nieuw: de app Wedstrijdzaken

  26 aug 2017 Beheerder
 • Naast de Voetbal.nl-app is er ook de geheel nieuwe Wedstrijdzaken-app! Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan ook nieuwe app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

  Wat kun je doen met de wedstrijdzaken-app?

  Met de app Wedstrijdzaken leg je het volledige wedstrijdformulier van jouw (zaal)voetbalwedstrijd digitaal vast op je mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier deed, kun je nu in de app invoeren. Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond. Dit scheelt dus weer een hoop extra werk voor de club. Op de website van KNVB Assist vind je een drietal handige instructievideo’s, neem daar vooral een kijkje!

  Nieuw in de Wedstrijdzaken-app

  Wanneer en waar moet jij als clubscheidsrechter fluiten? Over het algemeen word je daar via de vereniging per mail of bijvoorbeeld per telefoon van op de hoogte gebracht. Vanaf nu word je ook via de app op de hoogte gesteld. Zodra je bent aangesteld voor een wedstrijd, ontvang je automatisch een push-bericht op je smartphone. Zo weet je altijd waar en wanneer je moet fluiten! Handig toch?!

  Inloggen

  Heb je een Voetbal.nl-app account? Dan kun je met dezelfde gegevens inloggen in de nieuwe Wedstrijdzaken-app. Heb je nog geen account? Lees hier hoe je je moet aanmelden.