• Open Dag Achilles & EMOS: bekijk hier het programma!

  10 sep 2018 door Timo Oving
 • OPEN DAG | Vrijdag 14 september organiseert CVV Achilles vanaf 17.00 uur op het eigen sportcomplex, in samenwerking met RKSV EMOS, de jaarlijkse open dag. Bekijk hier het volledige programma van deze avond!

  17.00-19.00 uur: TEAMFOTO'S!
  Op de open dag gaan we onder andere de officiële teamfoto's maken van onze jeugdteams. Hoe we dit gaan doen, zie je hieronder. De teamfoto's komen in de presentatiegids die medio oktober verspreid zal worden onder de leden van Achilles én de jeugdleden van EMOS.

  • LET OP: alle jeugdleden van EMOS worden tussen 17.00 en 18.00 uur verwacht op het EMOS-complex. Zij zullen daar hun tenue krijgen om aan te doen voor de foto, waarna zij in een grote groep naar Achilles zullen lopen!
  • LET OP: alle jeugdleden van Achilles worden tussen 17.00 en 18.00 uur verwacht op het Achilles-complex. Zij zullen daar hun tenue krijgen om aan te doen voor de foto.
  • LET OP: alle leiders en trainers dienen er zorg voor te dragen dat alle EMOS-tenues vrijdag uiterlijk om 17.00 uur op het EMOS-complex aanwezig zijn, en dat alle Achilles-tenues vrijdag uiterlijk om 17.00 uur op het Achilles-complex aanwezig zijn.
  • Tussen 18.00 en 18.15 uur worden vervolgens alle jeugdspelers van EMOS en Achilles verwacht op het natuurgrasveld van Achilles (veld 2, aan de kant van de parkeerplaats). Daar gaan we eerst een grote groepsfoto maken met al onze samenwerkende jeugd!
  • Om het seizoen nog eens symbolisch af te trappen, gaan we dit voorafgaand aan het fotomoment nog eens letterlijk doen met zowel een lid van EMOS als een lid van Achilles!

  Na de groepsfoto (tussen 18.15 en 19.00 uur) zullen alle teamfoto's worden gemaakt. Op de meeste foto's zullen Achillesshirts én EMOS-shirts te zien zijn. Dan zien de mensen meteen dat we samengestelde teams hebben!

  Wicher Folkers en Wilma Koops gaan de teamfoto's maken. Zij zullen duidelijk aangeven welk team waar op de foto komt. Timo Oving zal de sessie met Wicher en Wilma begeleiden. Voor vragen, mail naar info@cvvachilles.nl of bel/app naar 06-24252415.

  17.00-20.00 uur: KEUKEN OPEN!
  Na al dat poseren krijg je natuurlijk wel zin om iets te eten! Omdat het fotomoment rond etenstijd is, zal dan ook tot 20.00 uur de keuken open zijn om een patatje, een (broodje) kroket of een andere snack te kopen. Het leukste is om dit samen met je teamgenoten te doen! Wil je tussen 17.00 en 18.00 uur al een patatje scoren, kan dat ook.

  18.00-22.00 uur: FIFA & FORTNITE!
  Ben jij ook een van die verslaafde gamers die het liefst de hele dag Fortnite speelt? Of ben jij meer een FIFA18-gamer? Kom op onze open dag in actie en laat zien hoe goed je bent! Vanaf 18.00 uur kun je deze games (FIFA op PS4 en Fortnite op Xbox One) op ons complex spelen in ons jeugdhonk. Met dank aan Arjan Faber van Kwaad Genie (www.kwaadgenie.nl). Mooi moment om je teamgenoten eens uit te dagen! Ook zijn er andere games, zoals bowlen op de Wii en Mario Kart op de Gamecube.

  19.00-20.00 uur: AMERICAN FOOTBALL!
  Het American Football-team Enschede Bronco's komt op bezoek! Zij geven op onze open dag een demonstratietraining voor de spelers van onze JO13-1 en JO13-2. Belangrijk is dat de spelers van deze teams (die mee willen doen) hun eigen trainingskleding meenemen. Enschede Bronco's is gevestigd aan het Wethouder Horstmanpark. Meer info: enschede-broncos.nl.

  19.00-21.00 uur: DARTS(VOETBAL) & BOOGSCHIETEN
  Heb jij een uitstekend richtingsgevoel? Doe een schietpoging op ons mega grote dartbord! Je hebt geen pijltjes nodig, maar je mag ballen schieten! Een mooie combi van twee sporten. Gebruik jij toch liever je handen? Geen probleem! Je kunt namelijk ook boogschieten. En uiteraard kun je in de kantine ook een 'gewoon' potje darten!

  20.00-21.30 uur: VRIJDAGAVONDVOETBAL!
  Maak kennis met de meest vrijblijvende tak van voetbal bij Achilles: het vrijdagavondvoetbal. Lekker tegen een balletje trappen in partijvorm. Kijken mag, maar meedoen ook! Iedereen vanaf 25 jaar is welkom om een balletje mee te trappen.


  22.00-00.00 uur: FEESTAVOND met DJ Swaglet!
  Voor wie na de wedstrijd van FC Twente nog zin heeft in een feestje, sluiten we de avond af met een feestavond! DJ Swaglet zorgt voor de muziek! Ook is er een Special Hour met onder andere 'Rad van Vertier, geen verloting maar frisdrank of bier'.

  Al met al een topprogramma! Wij hebben er zin in! Jullie ook? Dan zien we jullie graag op vrijdag 14 september op het Achillescomplex!