•  

  Verslag Achilles/Emos mo 19 – SJO Oeken/Brummen

  Vandaag stond de wedstrijd tegen SJO Oeken/Brummen op het programma. Na de overwinning van de vorige wedstrijd hoopten we ook vandaag op een overwinning. Om 12 uur begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd met de volgende opstelling:

  Keepster: Britt

  Verdediging: Maaike, Sanne, Alene en Esmee

  Middenveld: Kubra, Estelle, Manon en Celine

  Voorin: Noah en Iris

  Wissels: Angela, Manon en Femke

  De eerste 20 minuten van de wedstrijd speelden we niet al te best. Oeken/Brummen had meerdere schoten op het doel en in de 15e minuut was het dan ook 0-1 voor de tegenstander. We hadden hier van te voren niet op gerekend en wilden echt winnen vandaag. Langzamerhand gingen we beter voetballen en kwamen er mooiere combinaties. Na een mooie pass van Celine schieten we in de 37e minuut eindelijk de 1-1 binnen. Dit gaf ons wat meer vertrouwen en een paar minuten later geeft Kubra een voorzet op Iris die de bal het doel in schiet, 2-1. Vlak voor rust maakt Iris nog een doelpunt (een hattrick!) en gaan we met een stand van 3-1 de rust in.

  In de rust vinden er een paar wissels plaats en krijgen we nog een paar tips van Harold. De tegenstander heeft een paar goede speelsters dus we hebben de wedstrijd nog zeker niet gewonnen.

  Na een kwartier in de 2e helft te hebben gespeeld wint Manon een goed duel en geeft de bal aan Noah die scoort. 4-1! Helaas wordt het na een paar minuten al weer 4-2 en dit geeft een teken dat we nog niet gewonnen hebben. We moeten blijven vechten voor de bal en dit doen we ook. Nadat Sanne een pass aan Noah gaf scoorde ze de 5-2. Eén minuut later scoorde Oeken/Brummen alweer de 5-3. Wij bleven goed spelen en Manon scoorde de 6-3. Vervolgens kregen wij een penalty en scoorde Estelle de 7-3. Er kwam een wissel en Angela maakte haar debuut in ons team! Het was nu nog een kwartier spelen, waar niet meer gescoord werd. De eindstand is 7-3 geworden!

  Op naar de volgende wedstrijd uit tegen Meppel!

  Verslag met dank aan Britt