• UITSLAGEN | Afgelopen zaterdag stonden er weer bekerwedstrijden op het programma. De meest opvallende uitslag was die van Achilles 1: een 3-1 zege bij derdeklasser SC Lutten.

Net als vorige week stond er bij Achilles 1 een debutant in de ploeg. De pas 16-jarige Jort Hilverda maakte als basisspeler zijn eerste officiële minuten.

Achilles kwam binnen een kwartier op voorsprong, Bart Reinds schoot een afvallende bal fraai in de linkeronderhoek. Ruim een kwartier later maakte Russell Manuel er 0-2 van. Na rust schoot Stijn Kremers de derde van de middag binnen. Pas in de slotfase vond ook SC Lutten het net: 1-3. Een kwartier voor tijd maakte Peter Franken, na twee jaar blessuretijd, zijn rentree.

Vrouwen 1 kwam zaterdag op eigen veld tegen Drienerlo helaas niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Gosca Luiten en Margé Bos maakten de Achillesdoelpunten. De foto's die Wicher Folkers bij deze wedstrijd maakte, zijn te vinden op onze Facebookpagina!