• Plezier en resultaat gaan goed samen bij samenwerkingsteam JO11-3

    7 okt 2018 Timo Oving
  • SAMENWERKING | De samenwerking tussen de jeugd van EMOS en Achilles werpt bij veel teams al vroeg zijn vruchten af. Niet alleen zijn de resultaten goed, ook straalt het plezier er duidelijk af bij de teams. Zo ook bij de Jeugd onder 11-3.

    Afgelopen zaterdag speelde de ploeg van trainer Hugo en leider Ewout bij Quick'20. In Oldenzaal werd met 9-5 gewonnen. Doelpuntenmakers waren Gijs, Luuk (4x), Lucas (2x), Benjamin en Mats.

    JO11-3 bestaat uit Luuk, Benjamin, Matthijs, Mats, Jayden, Lucas en Gijs (Achillesleden) en Ege, Oumayma, Dieter en Kevin (EMOS-leden). Dat de spelers niet allemaal voor dezelfde club voetballen, is nauwelijks te merken. JO11-3 staat als een echt team op het veld. Vorige week won het de eerste wedstrijd met 12-2 van BSC Unisson.

    Komende zaterdag zal blijken of JO11-3 kan aanhaken bij de top van de vierde klasse 15. Dan speelt de ploeg om 10.30 uur thuis (bij EMOS) tegen Victoria'28 JO11-4. Die ploeg heeft ook 6 punten, maar dan uit drie wedstrijden. Kom gerust kijken!