• CVV Achilles zoekt een redacteur ter versterking van ons Mediateam! Als redacteur van ons Mediateam heb je een belangrijke rol. Jij zorgt er namelijk voor dat Achilles online goed te zien is. Je promoot onze club en zorgt ervoor dat we onze zichtbaarheid vergroten. Kortom: samen met de andere leden van het Mediateam zet jij Achilles online op de kaart.
   
  Als redacteur houd je de website actueel, plaats je berichten op onze verschillende social media en heb je korte lijntjes met de overige leden van het Mediateam.
   
  Jouw belangrijkste taken als redacteur zijn het:
  - plaatsen van berichten op onze website cvvachilles.nl
  - plaatsen van berichten op social media, waaronder op Facebook, Instagram en LinkedIn
  - downloaden, beheren en plaatsen van foto's en video's
   
  Wie jij bent:
  Jij bent iemand die het leuk vindt om onze vereniging verder te laten groeien op al onze online kanalen. Dat doe je door je te verdiepen in ons websitebeheer en in onze social media. Jij gaat samen met ons voor de beste kwaliteit. Door jouw werk blijft onze club online groeien.
   
  Wanneer je beschikbaar bent:
  Je bent in elk geval een aantal uur in de week beschikbaar, waaronder in het weekend. De ene week is het wat drukker dan de andere week. Jij voelt dat aan en zorgt samen met ons voor een goede planning en spreiding van berichten.
   
  Wat je van ons krijgt: 
  - Een functie waarbij je ervaring kan opdoen in de richting van media en websitebeheer.
  - Een functie waarbij je vrijheid krijgt om onze website en social media naar jouw idee in te richten.
   
  Iets voor jou? Bel of app Timo Oving-Weusthuis (06-24252415). Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.