• IN DE SCHIJNWERPERS | In deze nieuwe rubriek besteden we wekelijks aandacht aan één van onze leden. Zodat we elkaar beter leren kennen en op de hoogte zijn van hoe het gaat. Zeker handig nu er geen publiek meer welkom is en we elkaar zo wellicht uit het zicht raken! Deze week: Rens Scheppink (12) uit Nijverdal.

  Ha Rens, stel je allereerst eens voor:
  "Ik ben Rens Scheppink uit Nijverdal en speel alweer ruim twee jaar met heel veel plezier bij PFA! Ik ben gezien door de PFA en uitgenodigd om daar eens te komen trainen en voetbalde toen nog bij mijn lokale voetbalclub DES Nijverdal, waar ik ook een topteam had net als nu bij Achilles."

  Afgelopen zaterdag speelde je met JO13-1 thuis tegen Vogido. Hoe kijk je terug op de wedstrijd?
  "Het was een lekker potje, met dikke winst! Er werd goed overgetikt, we gaven Vogido amper kansen en we hebben de nul gehouden. Zelf zat ik er goed in, ik was sterk aan de bal en snel in het kappen en draaien. En natuurlijk fel in de duels!"

  Wat wil je dit seizoen bereiken?
  "Heel simpel: kampioen worden! En ver komen in de beker. Er gaat al veel goed, zo zijn we binnen ons team sterk in de 1 op 1 en kunnen we goed druk zetten met elkaar, maar het sneller overspelen en beter in positie lopen kunnen we nog verbeteren met elkaar."

  foto Jasper Blaauw