• Achilles en EMOS doen mee aan scheidsrechters-actie SEO!

  4 mrt 2019 Timo Oving
 • SEO | Scheidsrechtersvereniging Enschede en Omstreken heeft komend weekeinde omgedoopt tot het weekeinde van de Enschedese scheidsrechter! Een prachtig initiatief, dat we als EMOS en Achilles graag willen ondersteunen. Zaterdag zullen we daarom op beide complexen aandacht gaan schenken aan deze actie!

  Het lijkt zo gewoon dat er iedere week vrijwilligers zijn die één of zelfs meerdere wedstrijden op een dag fluiten, maar dat is het natuurlijk niet. Zonder scheidsrechter geen wedstrijd!

  Om te laten zien dat we niet zonder onze scheidsrechters kunnen, zullen we onze huidige clubarbiters komende zaterdag een keer extra in het zonnetje zetten.

  Zaterdag vanaf 14.00 uur nodigen we bij CVV Achilles onderstaande scheidsrechters uit voor een stukje taart, een drankje en een presentje!

  Het gaat om: Jan Cammeraat, Arjan Hobbelink, Alexander Kremers, Rob Laan, Mink Toet, Robert Brink, Bart Cammeraat, Jos Wildermuth en Tom ter Horst. Zij fluiten regelmatig een of meerdere wedstrijden van Achilles- of samenwerkingsteams op een voetbalzaterdag.

  Ook EMOS zal op haar complex de eigen clubscheidsrechters in het zonnetje zetten. Meer informatie daarover volgt op www.emos.nl

  Alvast een sportieve zaterdag allemaal!