• #STERKERTERUG | Achilles 1 komt sterker terug. Daar gaan we komend seizoen alles aan doen. Dat doen we met de volgende 3 trainers: hoofdtrainer Marco Aydin en assistent-trainers Philip Ruhlmann en Eldo Reinds.

    Met Marco Aydin haalt Achilles een trainer in huis met veel voetbalervaring. Marco speelde jarenlang op hoog amateurniveau bij Sparta Enschede, Sportclub Enschede, Quick'20, Excelsior'31, FC Suryoye en SpVgg Vreden. Als hoofdtrainer is Marco sinds 3 jaar actief in Duitsland. Afgelopen seizoen trainde hij DJK Eintracht Stadtlohn.

    Marco woont in Enschede, samen met zijn vrouw en dochtertje van bijna 3. Naast zijn voetbalcarrière en trainersloopbaan werkt hij als gymdocent op het Bonhoeffer College aan de Wethouder Beversstraat. Ook is Marco voorzitter van zaalvoetbalvereniging ZVV Twente. Met die club geeft hij jeugdtrainingen aan jongeren.

    Marco Aydin over zijn stap naar Achilles: "Met mijn ervaring en visie wil ik graag een bijdrage leveren aan het plezier en aan de ontwikkeling van de spelers van Achilles 1. Met dominant voetbal hoop ik succes te behalen met en voor de club, samen en op individueel niveau. Samen gaan we er vanaf volgend seizoen alles aan doen om Achilles, in Enschede en omgeving, verder op de kaart te zetten."

    Marco, Philip en Eldo: heel veel succes in het nieuwe seizoen!