• Steun Achilles met de Grote Clubactie!

  11 sep 2017 Wouter Reink
 • Steun Achilles met de Grote Clubactie!

  Komende week staat de Grote Clubactie weer op de planning: een uitgelezen kans voor verenigingen om veel geld binnen te halen voor een goed doel.  Achilles wil zich dit jaar actief inzetten voor deze actie om zo een mooi bedrag binnen te halen voor het vernieuwen van de toiletten. 

  Toiletten en achterstallig onderhoud

  Al enige tijd zijn de toiletten in het clubgebouw van Achilles aan vervanging toe. Ze zijn behoorlijk verouderd en lekkage is een dagelijks probleem. Zonder goed functionerende toiletten kan een kantine niet en dat is de reden dat het hoofddoel van de grote clubactie dit jaar het vervangen van de toiletten en achterstallig onderhoud is. Het afgelopen jaar heeft de grote clubactie niet veel aandacht gehad en daardoor niet veel opgebracht. Aangezien het hoofddoel belangrijk is voor de hele vereniging, maar ook veel geld kost, willen we meer energie steken in een goede uitvoering van de grote clubactie. Wanneer we met ons allen hier achter gaan staan en ons best gaan doen, moet het doel haalbaar zijn. We verwachten met een bedrag van € 1250,- het achterstallig onderhoud en vernieuwde toiletten te kunnen realiseren. U helpt toch ook mee met het verwezenlijken van dit doel?

  Verkoopboekjes voor de jeugd
  Op 16 september 2017 begint de verkoop van de loten van de grote clubactie. Voor de jeugd van Achilles verandert er in opzet niet zo heel veel in vergelijking met voorgaande jaren. Ze krijgen allemaal een boekje waarmee men loten kan verkopen middels een éénmalige machtiging. Ze hoeven niet met geld over straat wat een groot pluspunt is. Vorig jaar hadden we ook prijsjes voor de drie kinderen die de meeste loten verkocht hadden. Dit jaar willen we dat wat groter aanpakken en hopen op 1 grote gesponsorde prijs. Wat dat zal zijn, is nog een verrassing. Aanstaande donderdag 14 september gaan we de boekjes uitdelen tijdens de training!

  Informatie via app
  We hebben deze informatie uitgewerkt in een bericht die we via de appgroepen van de verschillende teams zullen gaan verspreiden, zodat we u als ouder ook benaderen. We vinden het belangrijk om iedereen goed te motiveren zodat we met ons allen deze actie gaan dragen en de opbrengst gaan halen!

  Superloten
  Waarmee we dit jaar het verschil willen gaan maken ten opzichte van voorgaande jaren is met de verkoop van superloten. 1 Superlot bestaat uit 50 loten, dus per Superlot is dat een opbrengst van € 120,-. We zullen actief langs de sponsoren gaan om zoveel mogelijk Superloten te kunnen verkopen. Een sponsor kan deze 50 loten dan weer verkopen aan familie, vrienden of werknemers waardoor het een win-win situatie wordt. Achilles levert het veel geld op en een sponsor hoeft het niet eens geld te kosten.

  Commissies en seniorenteams

  Daarnaast vinden we dat de jeugd niet de enige groep leden moet zijn wat zich gaat inzetten voor de grote clubactie. We hopen de superloten ook onder de verschillende commissies en seniorenteams te kunnen verkopen. Dat houdt in dat je per individu verantwoordelijk bent voor een minimale verkoop van 3 tot 5 loten per persoon. Zeg nou zelf: Dat is toch een kleine moeite? Wij hopen op ieders fanatieke inzet om zo te kunnen realiseren dat de toiletten vernieuwd kunnen gaan worden aan het eind van het jaar en dat achterstallig onderhoud weggewerkt kan worden. De kantine is van de hele vereniging, laten we ons dan ook allemaal hier voor inzetten!

  Mocht je al belangstelling hebben na het lezen van bovenstaande in een Superlot, dat kan, een intekenlijst is al aangemaakt. Zoals je hieronder ziet, is het eerste Superlot al verkocht, ben jij de volgende die we kunnen noteren? ( neem hiervoor contact op met Wilma Koops: 06-83678075 of via mail: mediateam.cvvachilles@gmail.com)

  Namens de Jeugd Activiteiten Commissie,

  Angelina Bosschers en  Wilma Koops